2777
2789
عنوان

ریزش اَبرو😔

| مشاهده متن کامل بحث + 15165 بازدید | 75 پست
 رفتم دکتر بهم یه پماد داده بود، خارشش خیلییی کم شده بودااا.. پمادشوو گم کردم😩😩😩 یه پماد ...

من نمیدونم چرا کرچک میزنم ریزشش شدید تر میشه...در صورتی ک هر کی از اطرافیانم زده خیلی راضیه☹️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من نمیدونم چرا کرچک میزنم ریزشش شدید تر میشه...در صورتی ک هر کی از اطرافیانم زده خیلی راضیه☹️

عزیزم شما اول باید شوره ابروهات رو برطرف کنی،کرچک مال کسیه که شوره نداره

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
مال من هم مژه هام و هم ابروهام خارش داره عجییب😩 دست میکشم از زندگی  ناامید میشم از بس که ...

دکتر برو گلم

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

حتما زیاد میزنی که روش میمونه و حس خارشش را بیشتر میکنه!

خیلی کم بزن و با سر انگشتت کمی ماساژ بده....

حتما زیاد میزنی که روش میمونه و حس خارشش را بیشتر میکنه! خیلی کم بزن و با سر انگشتت کمی ماساژ بد ...

خیلی کم میزنم ولی مثلا موقع خواب میزنم صبح میسوزم نمیدونم چرا مبارزه ولی خیلی کمکم میزنم...😣سریتام زدم ولی اصلا تاثیر نداشت قیمتش خیلی گرون بود

دکتر زیاد رفتم... فقط همون دکتره بهم جواب داد که نسخشوو‌گم کردم با اون پمادشو😩😩😩

اگه تخرانی کدوم دکتر پوس خوبه تاپیکامو 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا