2821
2789
عنوان

دلم شوخر می خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 55 پست
منم مثل تو بودم خیلی دلم شوهر می خواست آخر ۱۹سالگی موفق شدم😂😂

🤣🤣🤣 منم ۱۳ سالگی خواستگار داشتم ولی جالب اون جا بود که گفتم من پیتزا می خورم شوهر کنم الان میدونم زندگی مشترک اون چیزی نیست که من فکر میکنم فکرای من یه مشت رویای بچگونست خونه پدر هر چه قد بد باشه ولی بازم بهتر از خونه شوهره واقعا هوش صبوری مسولیت پذیری می خواد ولی بازم دلم شوهر می خواد

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه
ماهم تو اون سن وسال ازین پیتزاها زیاد خوردیم عیب نداره😂

واقعا فکر میکنم می تونم

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم هر چیزی به وقتش خوبه....این قانون شامل ازدواج هم میشه...👌👌👌👌👌

وقتش کی می تونه باشه

دوست منم امشب عروسیشه😂 همسن تو هستیم

😁🤣🤣

فعلا بشین مشقاتو بنویس هنوز وقتش نشده  بیست سالو که رد کردی مجاز میشی ازدواج کنی

از یه طرف میگم  شوهر چیه بلا به دور من هنوز آمادگی ندارم ولی از یه طرف دلم شوهر می خواد

من سردیجات که میخورم میل جنسیم بیشتر میشه    

🤣🤣شوهر رو  از لحاظ جنسی نمی خوام از هر لحاظی من جدای شوهر دلم خواهر شوهر مادر شوهرم می خواد

باید صبر کنی تا برسه♥♥♥

شاید وقتش همین فردا باشه

واقعا فکر میکنم می تونم

😐خب عشقم بزار درحد پیتزا خوردن بمونه دیگه.

یکم از جوونیت لذت ببر دانشگاه برو تفریح کن بعد مسئولیت زندگی و بچه رو پذیرا شو🙄

البته کروناس نه دانشگاه درست حسابی میشه رفت ک جزوه بدیم و جزوه بگیریم 😄نه میشه تفریح کرد

اصلا ولش کن خونه نشینی ک هست همون شوهر کردن سالم ترین تفریحه.شوهر کن عزیزم😄😄😄😄

فان#  

💞

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز