2777
2789
عنوان

امشب🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 34 پست
دعا میکنم دلت شاد بشه هرچه زودتر عزیزم❤❤❤ نماز شب چجور میشه خوند؟ منم دلم میخواد امشبو دعا کنم 

تو نت سرچ کن 

11 رکعت 

8 رکعت ب نیت نماز شب 

2 رکعت ب نیت نماز شفع

1 رکعت ب نیت نماز  وتر 

این 1 رکعت اخر خیلی مهمه 

حمد یکبار توحید ،ناس. فلق هر کدوم یکبار

بعدش قنوت میگیری 

300 بار العفو

70 مرتبه استغفراالله ربی و اتوب الیه

دعا برای امرزش  40 مومن 

مثلا اللهم اغفر للشهید رجایی .. مرده ،زنده فرق نداره یا اطرافیان خودت و شهدا و ....بعد 

7مرتبه هذا مقام العائذ من النار . 

صلوات میفرستی حاجتتو میگی . رکوع ،سجده ،سلام . بعدشم میتونی یک تسبیح استغفرالله ......بگی . باز از نت سرچ کن دقیقتر بدونی .ارزششو داره . یک ربع هم طول نمیکشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امشب نماز شب میخونم دعاتون میکنم شما هم منو خیلی دعاااااا کنین .. دامنم سبز بشه  چشم انتظار ...

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم. ان شاالله خدا دامن همه منتظر هارو با بچه های سالم و صالح سبز میکنه . عزیزم تونستی منم دعا کن

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
چشم حتما . محتااااج دعام 

حاجت روا بشی عزیزم . ممنونم

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
ی سوال من پریودم فقط با دعا کردن حله یا حتما باید نماز هم خوند؟ اگر با دعا حله چه خوب اگر هم نه که ...

ن عزیزم میتونی دعارو بخونی 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
یعنی چی فقط برا بچه ها .  خیلی نذرها کردم

یعنی فقط بچه ها سر سفره ات باشن دخترا براشون گیره وعروسک و اینجور چیزا بخر خوشحالیشون خیلی مهمه ازشون بخواه واست دعا کنن نی نی گیرت بیاد ان شاء الله مصلحت باشه شماهم خوشحال میشید به امید خداوند مهربون

مرسی عزیز ❤❤❤

عزیزم میشه واسه منم دعا کنی اگه امشب یکم دلت اروم شد من یادت بیوفتم واسم دعا کن اسمم مهساس از خدا توام واسم بخواه حال روحیم برگرده به سابق بخدا خیلی عذاب میکشم منم همتونو دعا میکنم

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
عزیزم میشه واسه منم دعا کنی اگه امشب یکم دلت اروم شد من یادت بیوفتم واسم دعا کن اسمم مهساس از خدا تو ...

چشم عزیزم حتما مهسا جان دعات میکنم

واسه همتون دعا میکنم به خصوص شما

☄☄☄⭐🌟

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
چشم عزیزم حتما مهسا جان دعات میکنم واسه همتون دعا میکنم به خصوص شما ☄☄☄⭐🌟

ممنون عزیزدلم ایشالله هرچی خواستی خدابهت بده❤❤❤