2777
2789
اره فک کنم بی ربطه 

توی جدول چینی همه دختر بودن،منم فکرکردم بچه م دختره.تو نی نی سایتم گفتن نی نی توی سونوم دختره ولی خب جوجه م پسرشد. اولش تو ذوقم خورد بچه اولم گل پسر بود ودختر میخواستم ولی بعد استغفار کردم . چهارماهشه الان ،عشقمه زندگیمه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی جدول چینی همه دختر بودن،منم فکرکردم بچه م دختره.تو نی نی سایتم گفتن نی نی توی سونوم دختره ولی خب ...

آخ که دلم بچه کوچیک میخاد

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

من 30 سالمه تازه میخوام پیگر دکتر بشم به صورت مرتب چقدر نارحتم که چرا اینقپر وقت تلف کردم 

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
من 30 سالمه تازه میخوام پیگر دکتر بشم به صورت مرتب چقدر نارحتم که چرا اینقپر وقت تلف کردم 

اره هرچی زودتر بهتر اما کرونا رو چکارکنیم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

۳۱ باردار شدم پسر 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب