2777
2789
حتما فکر میکنه  اینو بدون‌ که مردها هیچی بلد نیستن پس کمکش کن واس پیش قدم شدن واس اشتی

عزیزدلم راجب‌رابطه ی منو عشقم افشین هم بگو 😍 و اینکه آیندمون چطور میشه؟

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
نگرانی و عشقت رو بزار کنار درست فکر کن مطمعنم میتونی درست فکر کنی ب راه حل خوبی برسی موفق باشی گلم😊 ...

من کی عروسی میکنم توعقدم؟

شوهرم دوسم داره؟

باهاش خوشبخت میشم؟

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربونت،زیادباش حرف زدم ولی یه کدورت بزرگیه بین خانوادها میگه عمرابیام باپدرت رودروشم اگرم بیام دنبا ...

منم تو همچین موقعیتی قرار گرفتم 

محکم باش باسیاست باش دوطرفم سعی کن اروم کنی

سیاست زنانه استفاده کن

باباهاهم که همه عاشق دختراشونن 

انشااله حضرت محمد تو روهم مثل زهرای خودش ببینه و کمکمت کنه😚😚موفق باشی

منم تو همچین موقعیتی قرار گرفتم  محکم باش باسیاست باش دوطرفم سعی کن اروم کنی سیاست زنانه استف ...

مرسی خوش قلبترین😍

عزیزم برام دعاکن شوهرم سرب راه شه ولجبازی روکناربذاره باواسطه ایی صحبت کنه بیادمنوببره،دوتامون ازدوری خسته شدیم

انشااله زود میری خونت  شوهرت عاشقته  خوشبختی هم حاصل سیاست زن و کاربلدیشه رو خودت کارکن ...

حست میگه کی اخه؟

انشااله زود میری خونت  شوهرت عاشقته  خوشبختی هم حاصل سیاست زن و کاربلدیشه رو خودت کارکن ...

میشه سوال منم جواب بدین ممنون میشم🌹

اینجازمین است ورسم آدمهایش عجیب،اینجاگم که میشوی به جای اینکه دنبالت بگردندفراموشت میکنند...
زود خسته نشو زندگی خیلی سخته باید صبور باشی ومحکم انشااله تا چند ماه دیگه

مرسی عزیرم دوساله صبرکردم دیگه حوصله ندارم حقیقتا

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792