2777
2789
عنوان

مقدمات سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 59 پست
واییی بخدا ما میخایم تو ویلا بمونیم فقط چرا اینجوری میکنین بجا اینکه راهنمایی کنین همه تیکه

جاب جایی و زنجیره انتقال ک حتما شنیدین. توهین نکردم راحت باش شما

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
واییی بخدا ما میخایم تو ویلا بمونیم فقط چرا اینجوری میکنین بجا اینکه راهنمایی کنین همه تیکه

ویلا بایات ک نیست گل من میگی رزرو کردیم از کجا میدونی نفر قابلی الوده نبوده؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا اصلا هم عادت ندارم ولی دیگه الان وضعیت کشور فوق بحرانی شده شاید اوایل میشد رفت سفر میشد عر ...

ما میخایم بریم ویلا عزیززم نوشتم ک نمیریم بیرون تا اونجا هم تو‌ماشینیم خدایی نمیتونید راهنمایی کنین حداقل زخم زبون نباشید من زود ناراحت میشن 

خدایا کمکم‌ کن❤
ما میخایم بریم ویلا عزیززم نوشتم ک نمیریم بیرون تا اونجا هم تو‌ماشینیم خدایی نمیتونید راهنمایی کنین ...

ویلا بابا جونت ک نمیری گل من ویلا رزرو کردی این هم با تو موچه خیابون بودن فرقی نداره... 

شماکه میدونی حق الناس چیه... 

خب حق دارن تیکه بندازن بهت.جاده ها رو روی امثال شماها بستن وقتی با حرف و خواهش و التماس بازم کار خود ...

کوو جاده الکی بستن همش حرف من همه دوستام مسافرتن از اول کرونا تا حالا هیچ جاده م نبستن روش

خدایا کمکم‌ کن❤
وایی میگم خوردنی چی

عیبی خدا اینهمه نوشتم 😂😂😂😂

میوه چای قند نبات فلاکس اب جوش اب خوردن بخاطر کرونا گمون نکنم غذا خوری ها باز باشه تو خونه غذایی مثل سالاد الویه یا سالاد ماکارونی درست کن ببر نون و یکم تخمه و خوراکی 

فک کنم باید با ابجیت هماهنگ باشی چیا اون میاره چیا تو میبری 

همه میرن تو ویلاشونن فقط.این همه ادم که ول میشن تو شهرها کیه پس؟بنزین نمی زنید؟؟رستوران نمیرید بغل دریا و جنگل نمیرید جای دیدینی نمیرید؟؟پس ببخشبد مریضید میرید سفر بشینید خونتون چه فرقی با سفر داره

این همه میگن نرید سفر جا ه ها رومی بندن واسه امثال شماست 

کوو جاده الکی بستن همش حرف من همه دوستام مسافرتن از اول کرونا تا حالا هیچ جاده م نبستن روش

خب تا حالا با خواهش التماس گفتن نرید مسافرت.دیدن نه مردم ما فرهنگشون با مودبانه حرف زدن جور درنمیاد جاده ها رو از امروز ساعت ۱۲ میبندن.

احمق تویی گم بشو بیرون اوسکول

بابا بيخيال

الان بيا فست فودارو ببين 

تو همين خيابونا از سمت شهرك غرب گرفته تا پاليزي و نيلوفر و اندرزگو

مردم ريختن بيرون دارن ميخورن 

هيجا بسته نشده

لوازمي كه ميخواي ببيري من اگه بخوام برم جايي كه جا از خودم نباشه كه معمولا اينحور مواقع ويلا احاره نميكنم و هتل ميرم، ملافه و روتختي و حوله اينا ميبرم، سفره يكبار مصرف خيليييييي ميبرم 

كلي ملاحفه ميبرم كه هرجا بخوام بشينم روي اون بشينم 

مايع ضد عفوني و اينا كه سرويس بهداشتي شسته بشه حتما

كلي الكل ميبرم 

كلي هم خوراكي و بند و بساط براي عشق و حال

لباسايي كه دوست دارم بنا به جايي كه ميخوايم برسم و خونه چيكار ميخوايم بكنيم و اينا بر ميدارم و كاملا بستگي به شليقه داره

لوازم بهداشتي و آرايشي و صابون و شامپو و بشقاب يكبار مصرف ووووووو هرچيزي كه فكرشو بكني و اتو و سشوار اينا

فعلا اينا به ذهنم رسيد 

و سعي كن همه رو ليست كني و بنويسي يجا كه قاطي نكني

بابا بيخيال الان بيا فست فودارو ببين  تو همين خيابونا از سمت شهرك غرب گرفته تا پاليزي و نيلوف ...

اره تهران همه جا بازه همه میرن تفریح حالا من یه پست گزاشتم همه اومدن حرف زدن ب من از حسودیشون از بس تو‌خونه موندن عقده شونو منتظرن سر ینفر خالی کنن 

خدایا کمکم‌ کن❤
وایی میگم خوردنی چی

خوردني: 

بازم سليقه اي هست عزيزم

من عاشق قهوه و شكلاتمممم كه هرجا ميرم بايد باشه 

بند و بساط چايي

غذايي( بازم سليقه است)

قند و شكر

شيريني

وسايل صبحانه

نون با خودتون ببريد كه نريد بيرون بگيريد

چيپس و پفك و تنقلاتي كه دوست داريد