2777
2789
عنوان

سردردها و tmj مفصل گیجگاهی فکی

| مشاهده متن کامل بحث + 17337 بازدید | 43 پست
الهی من بمیرم برات  از همونه شک نکن اینطوری نمیمونه ولی تونا که گفتم انجام بده  الان عو ...

ممنونم دوست خوبم خیلی خیلی لطف کردی در حقم 

نگرانیمو رفع کردی 

همه اش استرس داشتم که چه بلایی سرم اومده که اینجور شدم

ممنونم دوست خوبم خیلی خیلی لطف کردی در حقم  نگرانیمو رفع کردی  همه اش استرس داشتم که چه ...

مثه خستگی بعد از اثاث کشیه جیزی نیست

فقط اگه اهل دندون قروچه شبانه هستی واین حالت باز عود کرد در سال چند بار بدون که گارد لازمی واقعا این تخصص کمه حتی در دنیا 

من ازش میپرسم  کسایی که تهران نیستن چه کنن بعت خبر میدم 

الان حتی خودم نیست ایران از بهمن فقط منشیش جواب میده 

خودمم لازمش دارم هر شب براش عزیزم کجایی میخونم خخخ

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثه خستگی بعد از اثاث کشیه جیزی نیست فقط اگه اهل دندون قروچه شبانه هستی واین حالت باز عود کرد در سا ...

من دندون قروچه ندارم عزیزم

اما یادمه از وقتی که بچه هم بودم

گاهی مخصوصا در مجاورت هوای سرد فک چپ پایینیم تیر میکشید

و سردرد های سینوسی و میگرنی داشتم مخصوصا وقتی سرما بهم بخوره

۴۰ روز هم هست که علایمی که بهت گفتم رو دارم 

مخصوصا فک منتهی به بناگوش سمت چپ و غدد بزاقیش کع شدیدا دردناک و متورمه

من دندون قروچه ندارم عزیزم اما یادمه از وقتی که بچه هم بودم گاهی مخصوصا در مجاورت هوای سرد فک چپ پ ...

میفهمم خدارو دندون قروچه نداری

ببینم دندون عقل اون سمت داری ? سینوس وقتی عود کنه اونو اذیت میکنه و سینوس هم مفصل فک رو

با منشیش تماس گرفتم گفت بدون شستن بینی و حلق با اب نمکت ولرم و رقیق هیچ وقت شبا نخوابی چون باید سینوسات تخلیه شه وگرنهمثه زنجیر اینا وصلن به هم 

فک سینوسو اذیت میکنه

سینوس هم فکو 

هیچکپومشونو نباید ول کنی امام خدا عزیزم الانم خدا رو شهر کروناست ماسک میزاریم بیرون که میری حسابی بپوشون سرت رو من خودم شبا چون جام کنار پنجرست با کلاه نازک یا شده با شال میبندم میخوابم 

شمام شهرتون سرده 

عکس العملادما تو سرما فشار داد دندونه اصلا نباید خودتو در مغرضش قرار بدی خدا شکر دندون قروچه نیست ولی خب فکت حساسه به تنش و فشار

دوستم شرمنده خیلی مزاحمت میشم سمت چپ دندون عقل دارم الان امروز از صبح انتهای فک چپم زیر گوشم داره ب ...

اونم فشار میاره به مفصل

من هم دندون عقل همون سمت داشتم که رفته بودی توی سینوس

بایدخلاص شی ازش نهمفته ست?

اه نهفته باشه صد در صد داره به فک فشار میاره قطره پرسیکا از داروخانه بگیر دهانشویه کن کمکت میکنه

اونم فشار میاره به مفصل من هم دندون عقل همون سمت داشتم که رفته بودی توی سینوس بایدخلاص شی ازش نهمف ...

نه نهفته نیست ولی بدجوری کج دراومده

درد انتهای استخوان فک(زیر گوش)که بدجور تیر میکشه از اونه؟

حوله گرم میکنم میذارم انگار گوش سمت چپم عفونت داره گوشمم یه جوری میشه

ولی رفتم دکتر گوش حلق گفت گوشت عفونت نداره

ولی گوشمم التهاب داره انگار

نه نهفته نیست ولی بدجوری کج دراومده درد انتهای استخوان فک(زیر گوش)که بدجور تیر میکشه از اونه؟ حوله ...

.اون دندون داره فشلر میاره فکت گلم قطره پرییکا بزن از شرش هم در اسرع وقت خودتو خلاص کن 

من رو باور کن ۴ سال راه تورو رفتم میفهمم وقتی میگه از گوشو گلوت نیست دارن راست میگن مشکل فکته 

دکتر هم پرسید من نمبدونستم ولی گفتم سینوزیت داری گفت هر چی هست یه چیزی داره به فکت فشار میاره که اینطپری عصب اون ناحیه تا گردن درگیره امید خدا خلاص شی از دندونه همش بره 

من حتی حاضر نیستم دشمن این دردو بکشه چون میدونم که کوفتیه

.اون دندون داره فشلر میاره فکت گلم قطره پرییکا بزن از شرش هم در اسرع وقت خودتو خلاص کن  من رو ...

خیلی مضخرفه

مخصوصا که رو اعصاب آدم راه میره

یه دیقه گوشته

یه دیقه فکت

یه دیقه گردنت

اینقد از کرونا میترسم نمیتونم برم دندون پزشکی ولی دیگه باید عزممو جزم کنم برم

ببینم دکترت قبول میکنه مدارک مورد نیازشو از اینجا تهیه کنم با واتساپ اینا براش بفرستم؟

خیلی مضخرفه مخصوصا که رو اعصاب آدم راه میره یه دیقه گوشته یه دیقه فکت یه دیقه گردنت اینقد از کر ...

بنظرم تو حتما بعد از کشیدن دندونت خوب میشی 

اگر دردت با پرسیکا نیوفتاد واقعا برو جراح 

خیلی مضخرفهمخصوصا که رو اعصاب آدم راه میرهیه دیقه گوشتهیه دیقه فکتیه دیقه گردنتاینقد از کرونا میترسم ...

سلام شما چکار کردین منم مشکل شما رو دارم 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)