2789

منم دارم فعلاا هیچی

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5278808/خانوما-بیاد-لطفاا-راهنمایی-کنیدخداخیرتون بده لطفاا گزارش بزنید ....بعد لایک کنید بدونم 

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

سلام بله عزیزم  هر شب با صابون خرچنگ  یه وقتی هم با صابون‌ان جی انار می شستم بعدش خشک میکردم یه عالمه زینک اکساید میزدم(مارک ایپوزینک عالیه)میذاشتم تا صبح و می شستم این کار رو حدودت شاید بگم بالای ۳ ماه انجام دادم لک ها رفت خیلی وحشتناک شده بود اما الحمدلله رفت 

راستی هر موقع هم می رفتم حموم سفیدآب میزدم با کف دستم

من به مشتریم اسکراب ضد لک دادم ایشون لک جوش داشت و وقتی بعد از یک ماه دیدمش ازش پرسیدم کرمپودرش چیه گفت هیچی رو صورتم نیس و تاثر اسکرابه هست هم پوستش روشن شده بود و هم لک هاش خیلی کمرنگ شده بود البته استفاده مداوم داشته ‌. 

هیچ اصراری ندارم گلم از من بخری بخاطر همین همینجا اسمش رو میگم 

سوپر استار اسکراب ضد لک و حتما کنارش ابرسان هم بگیر . 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه