چند دیقه پیش به شوهرم گفتم بیبی چک ببخره حس میکنم حامله ام فک کردم خوشحال میشه ولی محکم کوبید تو صورتم گفت من خر اگر یزره برات ارزش داشتم به حرفم گوش میکردی حامله نمیشدی هنوز بچه ای منم بهش گفتم تو داری پیر میشی پس بچه نمیخوای گفت تف به من منم گریه کردم اومدم اتاق رفت بیبی چک بخرع فک کنم دارم دق میکنم
اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا شوهرش میگه بچه ای نازشو میکشه بعد بیاد کتک بزنه چی فکر میکنی
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
نه بابا شوهرش میگه بچه ای نازشو میکشه بعد بیاد کتک بزنه چی فکر میکنی
اره این زوجایی ک شوهره سنش خیلی بالاتره
حس میکنم خ مهربون ترن با زناشون 😁
اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی !
اخه نمیدونم چرا یاد نمیگیرن سرشون تو نظر خودشون باشه سایت عمومیه تاپیک عمومیه نظر دادن ازاده فهم ...
والا منم یه بار یه چی گفتم منو خوردن همه شدن وکیل وصی نمیشد نظرم پاک کنم هر کی میومد گیر میداد به من
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
اره این زوجایی ک شوهره سنش خیلی بالاتره حس میکنم خ مهربون ترن با زناشون 😁
اره دقیقا چون عقلشون کاملتره زنشونم مثل بچه میبینن ناز میخرن