2821
2789
عنوان

بیایید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 138 پست

لایک کن وقتی اومدی

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا استرس گرفتم نکنه کتکش بزنه 😒😶

نه بابا شوهرش میگه بچه ای نازشو میکشه بعد بیاد کتک بزنه چی فکر میکنی

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
نه بابا شوهرش میگه بچه ای نازشو میکشه بعد بیاد کتک بزنه چی فکر میکنی

اره این زوجایی ک شوهره سنش خیلی بالاتره 

حس میکنم خ مهربون ترن با زناشون 😁

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 
چون قاضی نیستم اونم متهم نیست منتظر حکم من باشه تو سایت عمومی نظر عمومی گذاشتم  دوس داشته باش ...

اره خوب ولی سقط جنین قتل حساب میشه دوستم🙂 ویه مسله دیگه ای هم که هست مسعله قبح گناهه که ...

قبح_ریزون_داریم_ما😐#  

اخه نمیدونم چرا یاد نمیگیرن سرشون تو نظر خودشون باشه سایت عمومیه تاپیک عمومیه نظر دادن ازاده فهم ...

والا منم یه بار یه چی گفتم منو خوردن همه شدن وکیل وصی نمیشد نظرم پاک کنم هر کی میومد گیر میداد به من

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

انقد بدم میاد تو تاپیک بقیه، میان گیس و گیس کشی😐😐😐😐😐😐😐

جانی جون ولش کن، بزار اسی بیاد ببینیم چی شده، ی وقت تاپیک میترکه. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

اره این زوجایی ک شوهره سنش خیلی بالاتره  حس میکنم خ مهربون ترن با زناشون 😁

اره دقیقا چون عقلشون کاملتره زنشونم مثل بچه میبینن ناز میخرن

انقد بدم میاد تو تاپیک بقیه، میان گیس و گیس کشی😐😐😐😐😐😐😐 جانی جون ولش کن، بزار اسی بیاد ببینیم ...

من نیومدم تو تاپیک گیس و گیس کشی

منم مثل شماها نظرمو گفتم

بقیه اومدن گیس و گیس کشی

بعد جانی جون ول کنه!!!!

{ خانم هستم }
مگه دست ایناست

گزارش 

اره دقیقا چون عقلشون کاملتره زنشونم مثل بچه میبینن ناز میخرن

منو شوهرم ۶ سال بینمونه اون منو خیلی بچه میبینه نمیدونم چرا 🙄

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز