2777
2789
عنوان

دلتنگ عشقمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 64 پست
😊😊ناراحت؟! ما تو یه منطقه ایم میشه گفت همو میبینیم  زن گرفتنش برام ینی مردن

ماهم توی منطقه ایم هرکاری بکنه زود خبرش میاد دیروزشنیدم نامزد کرده دلم خون دیگ نمیتونم ب این زندگی ادامه بدم

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ارع ابجی تازگیا یه ماهی میشه😕 عشق اول هیچوقت فراموش نمیشه خیلی دوسش دارم هیچوقت فراموشش نمیکنم تو ...

چرا دعا نمیکنی ک خدا  دلشون رو ب رحم بیاره؟ گاهی خدا خودش سنگ میندازه  ک بری بهش نزدیک بشی و  ازش بخوای برش داره  

🍒🍹
حتی اگه اینجوریم باشه ، تو نگو  تو ک خودت عاشقی باید بفهمی این حرف چقد درد داره  ب ...

قصد ناراحت کردنت رو نداشتم 

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
ماهم توی منطقه ایم هرکاری بکنه زود خبرش میاد دیروزشنیدم نامزد کرده دلم خون دیگ نمیتونم ب این زندگی ا ...

حال منم خرابه بیشتر از اون اینه قراره با دخترداییش ازدواج کنه دخترداییش دیوونه وار دوسش داره اما اون منو دوس دلشت بخاطرمن تو رو مادرش وایساد ولی اخرش....ختم به جدایی

و زن گرفتنش

فک کن تهدید کردی  اخرش بنظرت به کجا ختم میشه وقتی راضی نمیشن به هر طریقی  اما من هیچوقت ...

منم از خانوادم نمیگدرم  ولی اگه عاشق کسی هم باشم خانوادمو قطعا راضی میکنم 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🙏
چرا دعا نمیکنی ک خدا  دلشون رو ب رحم بیاره؟ گاهی خدا خودش سنگ میندازه  ک بری بهش نزدیک بشی ...

ابجی بخدا خیلی نذر و نیاز میکنم ولی حتا مامانم راضی بشه مادر اون راضی نمیشه چون میگه دختر برادرم و تمام 

بهم گفت تا دوسال صبر کن شاید من تونستم راضیش کنم ولی امیدی ندارم بهش وقتی میدونم مادرش کار خودشو میکنه

ابجی بخدا خیلی نذر و نیاز میکنم ولی حتا مامانم راضی بشه مادر اون راضی نمیشه چون میگه دختر برادرم و ت ...

خدا قدرتش بیشتره یا مادره؟ 

خدا راضی بشه  اونام  راضی میشن 

خدا رو راضی کن با اعمال خوب   ، خودش بهت میده 

مادرش کیلو  چنده 

جهان در سیطره و مالکیت خداست ،مالک همه ی ما خداست

اون بخواد حله

🍒🍹
منم از خانوادم نمیگدرم  ولی اگه عاشق کسی هم باشم خانوادمو قطعا راضی میکنم

هیچ امکانی وجود نداره البته این واسه خودم صدق میکنه شاید مال شما راضی بشن من شرایط و امکان خودمو گفتم

درکت چون خودمم شرایط تورو دارم همش میگم ای کاش نمیومد توزندگیم😓😓😓😓

دقیقا همیشه میگم اگه ایکاش ها اگ واقعیت داشتن باور کن هیچوقت عاشقش نمیشدم و نمیذاشتم پاش به زندگیم باز بشه