2777
2789
عنوان

دلتنگ عشقمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 64 پست
من اینو قبول ندلرم   من یکی رو بخوام قطعا هرجور شده راصی میکنم خانوادمو

حاضری مادرتو زیرپات له کنی واسش همیشه نبینیش و اون تو رو فرزند خودش حساب نکنه ولی به عشقت برسی؟!

عزیز دلم واسه هم مردیم ولی خانواده هامون راضی به وصلت ما نشدن عاشق بودیم هااا ولی جدا شدیم بخاطر خان ...

درسته بعضیها تربیت و ادبشون  اجازه نمیده  تو روی خانواده وایسن و ....

کاملا درکت میکنم  ، و بمیرم برا دلت

🍒🍹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم درکت میکنم .. اما بهتره ب فکر خودت باشی و ب گذشته  فکر نکنی  قطعا روز های خوش تو هم ...

میدونی آخه آدم میاد مقایسه میکنم میبینه هیچکس عشق خودش نمیشه همش دعا میکنم برگرده خیلی

اسی میش بگی وقتی شنیدی عشقت ازدواج کرد چ حالی شدی؟؟؟؟؟؟ ..منم دیروز شنیدم نامزدکرده دارم می میرم...

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
مثل منی خانواده هامون راضی نبودن جدا شدیم میخان براش برن خاستگاری😊تازه یه ماهه جدا شدیم

یعنی زن بگیره توناراحت نمیشی

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
درسته بعضیها تربیت و ادبشون  اجازه نمیده  تو روی خانواده وایسن و .... کاملا درکت میکنم&nb ...

من قبل اینکه عاشق پسره باشم عاشق مامانمم 😕😔بهم گفت یامن یا پسره و صدالبته مادر پسره هم گفت یامن یا دختذه😔😕دوتامون قبل اینکه همو دوس داشته باشیم عاشق مامان هامونیم 

بین دلم و عقلم موندم سعی کردیم دوتاشون رو راضی کنیم راضی نشدن ک هیچ اتیششون تند تر شد اخرش با کلی درد و گریه و دلتنگی جدا شدیم

اسی میش بگی وقتی شنیدی عشقت ازدواج کرد چ حالی شدی؟؟؟؟؟؟ ..منم دیروز شنیدم نامزدکرده دارم می میرم...

خیلی سخته من عکس خودش و نامزدشو دیدم قفل شدم نمیدونستم چیکار کنم اصلا نمیتونم از ته دل براش آرزوی خوشبختی کنم