چرا اینجوری میگین ینی اینکه آرش قبلا زن داشته و بخاطر انتقام از باباش با کیمیا ازدواج میکنه حتی گردنبند زن قبلیشم میده کیمیا بندازه اینا مهم نیست🙄🙄
ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
چرا اینجوری میگین ینی اینکه آرش قبلا زن داشته و بخاطر انتقام از باباش با کیمیا ازدواج میکنه حتی گردن ...
اره بابا اصلا آرش کیمیارو نمیخاد
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
اصلا حق باکیمیانیست ازاولم چشمش دنبال مهدی پاکدل بود بعدم خیلی فضوله
آره آخه واقعا آرش داشت خوب میشد هر کار کرد کیمیا رو داشته باشه اما خب نشد
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
حتااون بچه دوست کیمیاروهم قبول کردومثه بچه خودش بزرگش کرد
فیلم اعصاب خورد کنی بود فصل اول فقط قشنگ بود
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
من نمیدونم چه قشنگی وآموزندگیی داره سالی چندبارپخشش میکنن
و کیمیا خرمشهر را آزاد کرد ... ولشون میکردی جهان آرا عاشق کیمیا میشد 😂😂