2777
2789
آره دوسش داره حتی داشت خوب میشد اما کیمیا فیلش یاد هندوستان میکنه تو اوج خوب شدن آرش طلاق میگیره میر ...

اصلا حق باکیمیانیست ازاولم چشمش دنبال مهدی پاکدل بود بعدم خیلی فضوله

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
ن بابا میزنه لب و دهنشو سرویس میکنه بعد آسفالت میکنه بعد...

خب دختره خیلی فضولی کردوسوال جواب کردبعدم مثه گاوسرشوانداخت پایین قهرکردرفت خونه مامانش خرمشهر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دختره خیلی فضولی کردوسوال جواب کردبعدم مثه گاوسرشوانداخت پایین قهرکردرفت خونه مامانش خرمشهر

آره خاااک تو سرش شوهر ب اون جذابی، زندگی تو فرانسه... کلا دختر فضول و سرخودیه خوشم نمیاد

چرا اینجوری میگین ینی اینکه آرش قبلا زن داشته و بخاطر انتقام از باباش با کیمیا ازدواج میکنه حتی گردنبند زن قبلیشم میده کیمیا بندازه اینا مهم نیست🙄🙄

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
چرا اینجوری میگین ینی اینکه آرش قبلا زن داشته و بخاطر انتقام از باباش با کیمیا ازدواج میکنه حتی گردن ...

اره بابا اصلا آرش کیمیارو نمیخاد

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

آره خاااک تو سرش شوهر ب اون جذابی، زندگی تو فرانسه... کلا دختر فضول و سرخودیه خوشم نمیاد

بنظرم ازاولم دلش باپسره نبودالکی طلاق گرفت بیشعور باآرش بدون چادروراحت بود بااون پسره مهدی پاکدل چادری ومقدس مثه آفتاب پرست باهرکسی یک رنگی میگیره

بنظرم ازاولم دلش باپسره نبودالکی طلاق گرفت بیشعور باآرش بدون چادروراحت بود بااون پسره مهدی پاکدل چاد ...

بعد کارگردانه پیمانو خوب نشون داد همه تقصیرارو هم انداخت گردن آرش چون مذهبی نبود،،، آموزشتون تو حلقم

اصلا حق باکیمیانیست ازاولم چشمش دنبال مهدی پاکدل بود بعدم خیلی فضوله

آره آخه واقعا آرش داشت خوب میشد هر کار کرد کیمیا رو داشته باشه اما خب نشد

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
چرا اینجوری میگین ینی اینکه آرش قبلا زن داشته و بخاطر انتقام از باباش با کیمیا ازدواج میکنه حتی گردن ...

خب اگه اینجوری باشه هرزن وشوهری گذشته هموکنکاش کنن بالاخره یک چیزی پیدامیکنن دختره بایدسرش توکاروزندگی خودش میبود همون کیمیازدشوهراون نیکی کریمی روکشت چرازنش انتقام نگرفت کارکیمیاخیلی بدبود خوشو دیگه خیلی بی گناه وپاک میدید

بعد کارگردانه پیمانو خوب نشون داد همه تقصیرارو هم انداخت گردن آرش چون مذهبی نبود،،، آموزشتون تو حلقم

دقیقا دختره خیلی هوسباز بودخب اگه آرش دوسش نداشت وزندگیشونمیخاست اینقدمخفی نمیکردهمه چیوتازندگیش بهم نخوره

آره آخه واقعا آرش داشت خوب میشد هر کار کرد کیمیا رو داشته باشه اما خب نشد

حتااون بچه دوست کیمیاروهم قبول کردومثه بچه خودش بزرگش کرد

حتااون بچه دوست کیمیاروهم قبول کردومثه بچه خودش بزرگش کرد

فیلم اعصاب خورد کنی بود فصل اول فقط قشنگ بود 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
من نمیدونم چه قشنگی وآموزندگیی داره سالی چندبارپخشش میکنن

و کیمیا خرمشهر را آزاد کرد ... ولشون میکردی جهان آرا عاشق کیمیا میشد 😂😂