2777
2789
 وای چ سخت منم ب آشپزخونه ومخصوصا ب یخچال ویار داشتم احساس میکردم خیلی بوی بدی داره

اره دقیقا حال خیلی بدیه 

گلوم زخم شده بود 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
خوردن متاسفانه (خانم ها زیر نظر متخض تغذیه باشید تا کیفیت تغذیه رو بالا ببرید)  و ویار داشتن ب ...

یعنی جدا بریم واسه تغذیه بارداری؟

خودماما مگه نمیگه چی بخور چی نخور

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ویار یعنی چی؟

اصلا دوست نداشتم نزدیکم بشه موقع اومدنش عزا میگرفتم با اینکه تا میرسید خونه حموم می رفت ولی بازم بو میداد بنظرم.... تا9ماه غذا نمیتونستم بخورم فقط میوه میخوردم از حموم هم بدم می اومد ب زور می رفتم... یعنی وحشتناک ترین دوره بود واسم

دخترم نفسمههه😍😍 همسرم عشقمهههه
یعنی جدا بریم واسه تغذیه بارداری؟ خودماما مگه نمیگه چی بخور چی نخور

متخصص زنانش که نگفت 

اره حتما برو 

تغذیه روی استعداد چاقی و دیابت بچه ات و نوه ات  اثر میذاره، روی ژن‌ اثر میذاره

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
منم اونقد ک عق میزدم دیگه ماه های آخر خون می اومد

آخی تا ماه آخر داشتی؟! چه بد

وای بوی ذرت مکزیکی میخورد به دماغم وقتی بیرون میرفتم .عق میزدم . هنوزم که هنوزه بدم میاد از بوش

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
😂😂😂😂

همش درد ناک بود 😭😭😭اصلا بامزگی نداشت  ۴ ماه تهوع شدید وبالا اوردن به خونم ویار داشتم بعدشم فشار بالا وبستری شدنوبا مزه ترین موقع به دنیا اومدن نی نی بود 😍😍😍😍😍😍😍

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

تا ماه ۵ ک هیچیییی نمیتونستم بخورم وفقط میوه میخوردم

ویار شدید داشتم

ماه اخر یهو اونقد غذا خوردم ک وزنم بدجوری رف بالا

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!

ویار شوهرم ک نمیخواستم پیشم باشه بوی مردانه  میداد بدم میمد از یخچال و اشپز خونه واتاقم 

ولی پیاز اغ ک بدم میمد عاشق پیاز داغ کرده منو حاملگی و از سس مایونز بدم میمد و از مرغفقط گوجه فرنگی از حیات حمع میکردم میخوردم و لواشک و الوچه های ترش پر از نمک و گردو😂😂غذا ک زبون نمیزدم تا ۹ ماه 

مادر ارتام نشدم مادر دخترم شدم که تا وقتی دنیا امد دیدم دختره 😄😄واسه همین مامان ارتام نوشتم 
آخی تا ماه آخر داشتی؟! چه بد

آره خیلی بدبود از گشنگی میمردمااا ولی تا غذا از دور میدیدم حالم بدمیشه... میوه میخوردم اونم ب معده نرسیده خیلی معذرت میخوام بالا می آوردم

دخترم نفسمههه😍😍 همسرم عشقمهههه