2777
2789
عنوان

مامايي خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 33 پست
چه خوب  اخه من ازادم نميدونم ارزش داره يا نه

مامایی خب واقعیتش بازار کار نداره ولی اگه درستو ادامه بدی خب میشه خانم دکتر  یعنی فقط به کارشناسی فکر نکنی  ادامه تحصیل بدی عالی میشه 

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دارم میرم پرستاری ازاد بدون اینکه به کسی بگم برای پزشکی میخونم  تو خونه امون نمیدن درس بخو ...

عزیزم من دوستام ارزوشونه پرستاری ازاد بیارن  چرا ناراحتی

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
اره ميخوام ادامه تحصيل بدم ولش نميكنم ولي من عشق دندون دارم 😔

بعضی وقتا تقدیر با ما سازش نداره😕😕منم به ناچار  دارم میخونم

عزیزم من دوستام ارزوشونه پرستاری ازاد بیارن  چرا ناراحتی

علاقه ای ندارم از اول عاشق پزشکی بودم

از اول خیلی درسخون بودم همه ازمونا تو شهر اول بودم همه میگفتن صد در صد پزشکی میارم 😔به خاطر شرایط خونه نتونستم ادامه بدم 😔تو خونه بمونم پشت کنکور موندنم فایده ای نداره ،میرم ک بشینم بخونم 

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...
غير حضوريه كه

نه عزیزم سه هفته رو حتما باید بریم بعدشم دانشگاه به دانشگاه فرق داره یه سری از کلاسا رو حضوری یه سری مجازی 

مثلا الان دوست خودم پرستاریه الان دو ماه تمامه حضوریه دانشگاهشون گه گاهی مجازی کلاس دارن عوض یکی دیگه از دوستام مجازین کلا ،اینجایی که من قبول شدمم گفتن ورودیا بیشتر حضوری ان 

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...
كاش سال ديگه قبول شم  من سر جلسه مريض شدم 😔

ان شاالله عزیزم ❤ 😘😘خدا کمکت میکنه

علاقه ای ندارم از اول عاشق پزشکی بودم از اول خیلی درسخون بودم همه ازمونا تو شهر اول بودم همه میگفتن ...

😶😶من که کلا علاقه ای به تجربی نداشتم به اصرار مادرم اومدم اصلا هیچ چیز دیگه بر وفق مراد نیست😕