2777
2789
عنوان

#آدم_باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 25 پست
اخرش همه میگیریم..اینم ک میگن ماسک بزنید بخاطرموادی ک میزنن تو هواس..وگرنه کرونا از ماسک هم رد میشه

بسم الله کل جهان میزنن 

شما مطمینین؟؟؟

چه موادی الان فصل سرماست فصل انفولانزا 

کرونام ک هست توروخدا توو اینستا چند ادم معروفو دنبال کنین الگو برداری کنین حداقل ازشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جون خودشون مهم نیست کادر درمان رومیگید بالاخره برای همه مضره نه فقط پزشک و پرستار

دقیقاً نبود آدم‌هایی مثل اون‌ها برا جامعه بهتره مشکل این هست که جون بقیه رو میگیرن و خودشون میمونن

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫
حالا فرض کن یه نفر ک مسلمون نیست به اینا نگاه کنه با خودش ممکن چ فکرایی راجب اسلام و مسلمونا کنه😕

اینا زمان پیامبر موندن عربارو نگا پیامبر توو سرزمین اونا امد ک ادمشون کنه

الا چه پیشرفتی کردن 

ما رو نگا😐

خدا بجا انسان باید اینارو خر می افرید

منم دیدم به جرئت میتونم بگم اونا بیسوادترین کاربرهای سایت هستن  چون تو تاپیک‌های دیگه هم مواضع ...

قبول نکردیم😅

خب من ماسک میزنم به هم میریزم احساس خفگی میکنم بعد هم تا چند روز مریض میشم

وقتی احساس کنم اکسیژن بهم کم میرسه دچار حمله عصبی پانیک میشم و حس خفگی بهم دست میده و این در مورد ماسک زدن هم صادقه ولی نمیتونم بخاطر مشکل خودم با جون مردم بازی کنم بخاطر همین ماسک میزنم ولی بخاطر اینکه حالم بد نشه زیاد بیرون نمیمونم