2777
2789
عنوان

#آدم_باشیم

171 بازدید | 25 پست

سلام نی‌نی‌سایتی‌های گل و گلاب حالتون چطوره؟

چند دقیقه پیش یه تاپیک دیدم که یه عده کاربر کم‌شعور  داشتن به ماسک نزدنشون افتخار می‌کردن!

کاش به جای خوندن مطالب چرت و پرت‌های کانال‌ها و پیج‌های زرد تلگرام و اینستاگرام از چهارتا سایت معتبر مطلب می‌خوندید

شماها حتی اگر خودتون هم مبتلا نشید ناقل هستید!

یعنی آمار فوتی‌های کرونا رو نمیبینید؟ چرا نمیفهمید شما دارید با بیشعوریتون جون کادر درمان و مردم رو می‌گیرد؟

التماس.تفکر#  

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫

کیا؟؟؟ 

ی روزیم کرونا میگیرن 

از شدت سرفه ازشدت خفگی از شدت بدن درد گریشون میگیره 

اونوختم حتما افتخار کنن

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جون خودشون مهم نیست کادر درمان رومیگید بالاخره برای همه مضره نه فقط پزشک و پرستار

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

منم دیدم به جرئت میتونم بگم اونا بیسوادترین کاربرهای سایت هستن  چون تو تاپیک‌های دیگه هم مواضع احمقانه این بزرگواران رو دیدم

این رو من از صفحه رسمی بهداشت جهانی برداشتم 

بعد چهارتا بی‌سواد میگن ماسک نزنید و شما هم قبول می‌کنید

اخرش همه میگیریم..اینم ک میگن ماسک بزنید بخاطرموادی ک میزنن تو هواس..وگرنه کرونا از ماسک هم رد میشه

منبع معتبری داری؟

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫
میگفت داروی امام صادق میخورم کرونا نمیگیرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 برین با داروی کفارو بخورین🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

حالا فرض کن یه نفر ک مسلمون نیست به اینا نگاه کنه با خودش ممکن چ فکرایی راجب اسلام و مسلمونا کنه😕

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️