2777
2789
عنوان

بزرگ شدن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم برو خداتو شکر کن دستش برکت داشته

😂😂😂 آخه شل شده 😫😫😫

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بخدا حیف نمیتونن لکس بفرستم ولز تخت تخما یعنی داداشم میمیاش بزرگتر ازمنه

😂😂😂

عزیزم زنداداش منم مثل شما بود روغن خراطین زد خیلی بزرگ شد به همه جاش زد همه جاش تپل شد الان شده سایز من کسی که تو بارداری ماه 4 وزنش بود 40 کیلو الان شده مثل من 65 کیلو 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

واس منم کوچیک بود قبلا ولی بدنسازی رفتم قبل کرونا بعد تو حموم با آب سرد ماساژ میدم تغییر کرد

عزیزم میشه ورزش هایی که برای سفت شدن اثر داره بهم بگی 🙏🌷

پروووو آویزون نیست اصلا یه کوچلو نرمه هست 😂😂😂😂😂😂

نه نه خودت گفتی اویزونه😂😂😂

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
😂😂😂 عزیزم زنداداش منم مثل شما بود روغن خراطین زد خیلی بزرگ شد به همه جاش زد همه جاش تپل شد الان ...

زنداداششت از روغن خراطين نتيجه گرفت؟

يني سينه هاش واقعا بزرگ شد ؟ 

چندوقت استفاده كرده

ببخشيد اينهمه سوال كردما😂ولي اخه اميدوار شدم

من تو باشگاه پرس سینه و بالا سینه با دستگاه انجام میدادم مربیم میگف واس سفت شدنه سینه اس این ورزشا

آها یعنی حتما باید با دستگاه باشه داخل خونه نمیشه؟؟؟ 

زنداداششت از روغن خراطين نتيجه گرفت؟ يني سينه هاش واقعا بزرگ شد ؟  چندوقت استفاده كرده ببخشي ...

آره عزیزم ولی روغن اصل خراطین پیدا کرد و اینکه اشتها شم کور بود هرچیزی رو نمی‌خورد یه پودر هایی بود از ژله الویه ورا از عطاری میخرید مثل بسته های چای نپتون بود اونم می‌خورد دیگه الان شده هم سایز من 😁

آره عزیزم آلان همه لباس زیر اش رو ریخته بیرون چون نه پایین نه بالا سایزش نیست 😁

فکر کنم حدود 4،5ماهی استفاده کرد شایدم یکی دوماه بیشتر عزیزم زیاد یادم نیست چون اصلا اینجور چیزا رو ازش نمیپرسم تا خودش نگه

😠😡نخیلم آویزون نیست 😂

باشه بهت میگم سفت😂😂ولی مث کنایه ست هاا همون اویزون بهتره ولله توهم بگوبی م م ه😂😂😂

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
تو خونه هم میتونی با دمبل پرس سینه بزنی

ممنونم