2777
2789
عنوان

بزرگ شدن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 123 پست
مال من که به کل بی برکته،از زمان ۱۴ سالگی که شدن ۶۰ تد الان که ۲۴ سالمه یه دوختر نزدیک ۲ ساله هم دار ...

🤣🤣

برای من شده 75،80🤕🤕🤕

ولی خب شل هستش 🤕🤕🤕

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من به خیلیا تو همین سایت معرفی کردم وگفتن جواب گرفتیم فخودم فروشنده نیستم از اشناهای مامانم نمایندگی ...

عزیز میشه شرایط امضات رو بگی

ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من که به کل بی برکته،از زمان ۱۴ سالگی که شدن ۶۰ تد الان که ۲۴ سالمه یه دوختر نزدیک ۲ ساله هم دار ...

تودیگه نگوسینه دارم بگو جوشه😂😂

مث خودمی برن قدش ازاینم شانش نیاوردم تتتتتتفففف

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
من لاغر شدم ولی سایز سینه ام ۷۵ تا ۸۰ هست ولی قبل لاغر شدنم ۸۵ بود الان شل شده بدم مباد چیکال کنم

اویزون شده😂مال ماخوبیش اینه انقدکوچولوه اویزون نمیشع.اب سیب زمینی بزن جم میکنه

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔

یعنی تو بارداری هم بزرگ نشد؟ شیر دادنی از شوهر جان خجالت نمیکشیدی؟