2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عااااالییییی👌😂😂😂😂

سوال چیزی داشتی بگو ب توام راه حل بدم🥴😂

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
عزیزم داداشم ب من و مامانم سپرده.

نمیشه .باید اول هر دو همدیگر بشناسن بعد .یک عمر زندگی .گوسفند نیست سرشو ببری

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
سوال چیزی داشتی بگو ب توام راه حل بدم🥴😂

نه والا من زن نمیخوام😂😂😂

شوهر اگه بود شاید قبول کردم

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

به دور وریا بسپارید دختری که مد نظر داداشت هست چه معیار هایی داره اونا معرفی کنند مثلا همسایه اقوام دور فامیل درجه یک یا دوستان.

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود
واییی خب از کجا پیدا میکردین ما ی بارم نرفتیم 

مامانم با چند تا خانم که اونا هم پسر داشتن دوست شده بود

هی شماره بهم میدادن

الان تو واتساپ گروهای ازدواج تشکیل شده برای ازدواج دایم 

😂😂😂بچها جدی جدی چکار کنم ؟خیلی سخته اینکار واقعا

یه خواهر مجردم دارم ؟ دیگه چی میخوای دوتا گزینه بهت پیشنهاد دادم ناشکری نکن 

😐🥴😂😂

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
نه والا من زن نمیخوام😂😂😂 شوهر اگه بود شاید قبول کردم

😂