سلام پدرشوهرو مادرشوهرم خیلی پیرن از روستا اومدن شهر چون خیلی روستاشون الان سرده طفلیا طاقت سرما نیاوردن حالا اومدن شهر تقریبا سه ماهه یه خونه شهر دارن چسبیده به خونه برادرشوهرم با اینکه بچه زیاد دارن اما هیچکدوم وظیفه خودش نمیدونه غذا درست کنه بفرسته واسه مامان باباشون من تو این سه ماه تقریبا هرروز غذای مقوی با ابمیوه طبیعی درست کردم دادم شوهرم ببره خواهر شوهر بزرگمم خیلی غذا درست میکنه اما بقیه اصلااااا حتی جاریم که خونش چسبیده بهش هیچی تاحالا نبرده حالا تو چت گروهی با جاریا همینجور به شوخی گفتن کعچه من دارم خودشیرینی میکنم منم خندیدم گفتم چقدر شما زرنگین از کجا فهمیدین
چون پیرن باید غذاهای آبکی و بی نک ببریم بقیه میگن ما بلد نیستیم درست کنیم جاریم که مثه دوستمه واقعا میگه من بلد نیستم درست کنم به نظرتون الان من درست میکنم حکم خودشیرینی نداره؟
جاریاتو ول کن وجدان نداره آدمی که به پیر فرتوت رحم نکنه
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
شما کار خوبو میکنی.به قول مادرم انشالله دست به خاک بزنی طلا بشه
با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
اووه هر روززز چه حالی دارمگه خودش نمیتونه غذا درست کنه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏