2777
2789
عنوان

برادرزاده

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخوردنش که یه عکس گرفتن ازش

منم نگفتم خوردنش.شما گفتی به اون ربطی نداره بچه برادرتونه.من در مورد اون حرفتون صحبت کردم.اون تنها بچه ی برادرشون نیست اون مادر همون اندازه ی پدر و شاید بیشتر حق داره نسبت به یچه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
نه ولی بچه اونم هست همون قدر که داداششون حق داره اونم حق داره نسبت به بچه اش.

همون دیگه اگه خواهرای خودش بودن بازم اینجوری

میگفت به نظرتون؟

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

زنداداش منم از این اداها درمیاورد که دلم نمیخواد عکس بچمو بذارید چشم میخوره...

الان خودشو داره تو اینستا با عکس بچه ها خفه میکنه😒😒😒

ما از رو دوست داشتنو ذوق میذاشتیم😏

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

انسان های حقیر چقد سخت گیر هستند ⁦❤️⁩

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
منم نگفتم خوردنش.شما گفتی به اون ربطی نداره بچه برادرتونه.من در مورد اون حرفتون صحبت کردم.اون تنها ب ...

من دوست ندارم زیاد بحث کنم ولی اگه اون خانوم

بخوادجدابشه بچه میرسه به باباش پس بیشترین

حق وبابا داره البته بحث این نیست بحث

اون خانومه که یه ذره انسانیت نداره عمه هاش

زحمت کشیدن با هزار شوق وذوق کادو گرفتن

رفتن دیدنش اونجوری جوابشون وداده

اگه آدم حسابش نمیکردن یه جوردیگه بهانه میگرفت

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
زنداداش منم از این اداها درمیاورد که دلم نمیخواد عکس بچمو بذارید چشم میخوره... الان خودشو داره تو ا ...

آره 

انگار هیچکی بچه ندارع این بچه داره 😂😂😂😂

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

البته شاید منظور زنداداشت این بود نزارید چون شاید کسی بچه ندارع دلش بخواد. 

من کاری به موضوع عکس ندارم من کلا میگم بچه مال جفتشونه 

بحث اصلا این نیست تصورکن خودت باچه ذوقی 

تدارک ببینی بری دیدن برادرزادت زن داداشت این

کارو باهات بکنه