baroon_bahari مدیر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9592 عنوان کرونا | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 24 پست خانما دانشجوام. میخوام کتابای درسیم رو بگیرم خیلیم از کرونا میترسم. چجوری کتابارو ضدعفونی کنم اخه؟😔به نظرتون بذارم روشوفاژ ویروسا از بین میرن؟؟ 1399/08/11 | 05:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darya_bikaran عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 151 مطمئنی اخه من شنیدم رو کاغذ و اسکناس ماه ها میمونه نه نهايت ٩ روز عمر ويروسه بعد ٩ روز روي سطح يا جسمي كه دست نخورده مونده باشه اون تايم هيچ ويروسي نميمونه
baroon_bahari مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9592 خب ۱۰روز بذار بمونه یا تو یه جعبه بذار یه عالمه اسپریییی الکلی بزن ببند در جعبه رو یا تو نایلون بذار ... اهان اینم خوبه مرسیمن به فکرم رسیده بود بذارمشون رو شوفاژ چون گرما از بین میبرتشون
baroon_bahari مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9592 نه نهايت ٩ روز عمر ويروسه بعد ٩ روز روي سطح يا جسمي كه دست نخورده مونده باشه اون تايم هيچ ويروسي نمي ... مرسی خیالم راحت شد یکماز کرونا نمیرم استرسش میکشه منو
darya_bikaran عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 151 خب ۱۰روز بذار بمونه یا تو یه جعبه بذار یه عالمه اسپریییی الکلی بزن ببند در جعبه رو یا تو نایلون بذار ... اره اين خيلي خوبه
دخترعسلیم عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 302 اره وگرنه خیالم راحت نمیشه😓 کتاب ک نو میخری که نیاز نیست صفحه هاشم ضدعفونی بشهجلدش کفایت میکنهولی اگر میخوای خیالت راحت بشه ی مدت بزار کنار تو تفتابی جایی برام یه دونه صلوات میفرستی مهربون♥️
darya_bikaran عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 151 مرسی خیالم راحت شد یکم از کرونا نمیرم استرسش میکشه منو منم كلا اينطوري خريداي غير خوراكيمو يه گوشه از خونه ميزارم حداقل ٩-١٠ روز بمونه سرجاش بعد استفاده ميكنم لباس جديد يا كتاب رو كه نميشه شست بهتره اينطوري استفاده بشن
baroon_bahari مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9592 کتاب ک نو میخری که نیاز نیست صفحه هاشم ضدعفونی بشه جلدش کفایت میکنه ولی اگر میخوای خیالت راحت بشه ... مرسی عزیزممیخواستم دست دوم بگیرم
wisteria عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 7691 اصلا به دلم نمیشینه. تو این ایام یه بار کتاب گرفتم اخرش با الکل افتادم به جونش ولی کتاب داغون شد.&nb ... یه مدت دست نزنی ویروس نمیمونه ، همه چی که الکل زدنی نیست . به دلتم که نشینه ویروس نداره مریض نمیشی
baroon_bahari مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9592 منم كلا اينطوري خريداي غير خوراكيمو يه گوشه از خونه ميزارم حداقل ٩-١٠ روز بمونه سرجاش بعد استفاده مي ... همین کارو میکنم مرسی خانمی
بلفییی عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 2147 اخه حیاط نداریم به اون شکل. پارکینگه که سقف داره من جلد کتاب رو پد الکلی میزنم خود کاغذم ۲۴ ساعت بمونه ویروس روش نیست