2777
2789
عنوان

دوستان یدیقه میاین میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 59 پست
خب من یه قانون هایی داشتم قشنگ مو به مو یادمه یکی پیشم بود باید گوشه لباسش یا پتوش رو دستش رو می گرف ...

خوشبحالتونا شوهرم ندارم 😐

کاش شوهرم الان بود کتکم میزد 😂😂😂

آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمیکنم... چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمیکنم... 
الهی😂☹️❤️😂من نه از اول تا آخر یه دید می زدم می پرسیدم ترسناکه می گفت اره دوباره می زاشتم😂😂😂

😂😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت خواهر  من گریه میکنم ینی حماقت کردمااا😭😭😭

باباااااخجاااالت بکش چیزی که دیده نمیشه وجود نداره این قانونه.به داستانای خاله زنکیم گوش نون بگیر بخواب حالشو ببر

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
خوشبحالتونا شوهرم ندارم 😐 کاش شوهرم الان بود کتکم میزد 😂😂😂

الان شوهر داشتی داشت خرناس میکشید تو خواب خیالت راحت🤣🤣🤣🤣

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
باباااااخجاااالت بکش چیزی که دیده نمیشه وجود نداره این قانونه.به داستانای خاله زنکیم گوش نون بگیر بخ ...

دعا کن خوابم ببره 🥺❤️

دعا کن خوابم ببره 🥺❤️

لوس نشوووو بخواب فیلم دیدی بابا😁😁😁بخدا اگه ابجیم بود یه بالشت کوبونده بودم تو سرت

الان شوهر داشتی داشت خرناس میکشید تو خواب خیالت راحت🤣🤣🤣🤣

بیاد خرناس بکشه فقط اینجا باشه من نترسم 😂😂😂

لوس نشوووو بخواب فیلم دیدی بابا😁😁😁بخدا اگه ابجیم بود یه بالشت کوبونده بودم تو سرت

😂😂😂ب شدت نیازمند همچین ابجی هستم 😂😂😂

😂😂😂ب شدت نیازمند همچین ابجی هستم 😂😂😂

😄😄😄😄جدی میگم بخدا فیلم بوده تو میدونی سر هر صحنه چقدر کات دادن چقدر ادم اونجا وایساده بوده نور کم و زیاد کرده چقدر گریم کردن چقدر خنده شون گرفته از قیافه های هم دیگه پشت صحنه رو میدیدی اینطوری نمیترسیدی😂😂😂

😄😄😄😄جدی میگم بخدا فیلم بوده تو میدونی سر هر صحنه چقدر کات دادن چقدر ادم اونجا وایساده بوده نور ک ...

😂😂😂دست خودم نیست که اصلا منتظرم آفتاب طلوع کنه بخوابم 😐😂