2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که بیای رو تخت نباید قهر باشی  فک کردم منظورت اینه

آهان والا منم قانون ند ارم ولی شوهرم خوابش میچسبه دخخخخ کلا قهر بلد نیست البته مقصر اونه همیشه اونه که گند میزنه خخخ

خو چرا بد پیش میاد دیگ مگ عقدی

نه ما عقد نداریم  کلا منتظریم پول بیاد دستمون بریم خونه بگیریمو بریم سر خونه زندگیمون

اخه هیچ وقت اون ناخیه نمیزد الان خیلی بد شده و یکی دو تا هم نیست و بزرگن ،😣

دو تیغه کلا حساسیت دارم به ژیلت انقدر کلافم😣

منم ازین ژیلت دو تیغه میزدم همش لک افتاده بود انقدر که جای زخم و جوش و موی زیرپوستی بود 

خدااااا خیرش بده ندا یاسی یبار تو لایوش گفت دو تیغه بدرد نمیخوره ازین پنج یا شش تیغه ها استفاده کنید بهتره واقعا استفاده کردم عالی بود .

از شر جوش وزخم و لک و موزیرپوستی خلاص شدم .

درسته گرونه ولی ارزششو داره

فقط به خاطر دخترم تو این زندگی موندم،بهش وابسته نیستم ولی دوستش دارم😊😔
منم ازین ژیلت دو تیغه میزدم همش لک افتاده بود انقدر که جای زخم و جوش و موی زیرپوستی بود  خدااا ...

اخه من کلا به ژلت حساسیت دارم نمیدونم ازینا بخرم جوش نمیزنم یعنی ؟؟

منم استوریاشو میبینم میخندم 😂

دو تیغه کلا حساسیت دارم به ژیلت انقدر کلافم😣

عزیزم منم همین طور بودم 

اصلا ی وضعی که نگو تمام پر جوش میشد یا مو داشت یا جوش

الان از پودر استفاده میکم و ۶ سال که از ژیلت استفاده نکردم الحمدالله

اخه من کلا به ژلت حساسیت دارم نمیدونم ازینا بخرم جوش نمیزنم یعنی ؟؟ منم استوریاشو میبینم میخندم 😂

حالا امتحان کن 

اخه ژل ضدحسایت و اینا هم دارن 

ما بندر هستیم مناسبه بسته ۵ تایی ۳۵ تومن البته الان این قیمت شده قبلا ۱۵ میخریدم همون شش ماه پیش منطورمه

فقط به خاطر دخترم تو این زندگی موندم،بهش وابسته نیستم ولی دوستش دارم😊😔
حالا امتحان کن  اخه ژل ضدحسایت و اینا هم دارن  ما بندر هستیم مناسبه بسته ۵ تایی ۳۵ تومن ...

عه من یادش بخیر هر سال عید بندر بود وای 

عزیزم قیمتا اونحا کم تر از تهرانه هنوز ؟؟؟

من هر وقت میام اونحا خرید یک سالمو میکنم بخاطر قیمتا الان دو سال شد نیومدم🤦🏻‍♀️ هیچ لباسیم از تهران نخریدم چون عادت ندارم