2777
2789
درد بالای کمرم و قعسه سینم ک جزئیه .روزای قبلم ابریزش بینی و عطسه و سردرد داشتم 

وای دقیقا عین من فقط من سردردوندارم امشب یهوشدیدگرفت ول کرد

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤

عزیزم چند روز گذشته از وقتی ک آزمایش دادی؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دقیقا عین من منظورت طرف قلبته؟؟ ازمن هفت روزه خیلی دردداره میسوزه

نه طرف راستم امروزه .دیروزم هر دو طرفم بود فک کردم‌معدم هس .زود برو دکتر نزار بمونه .من از مامان و داداشم پرستاری میکنم کرونا دارن .اینا الان از من خوبن مال من از این علایم ندارا بود ک یهو مشخص میشه

عزیزم از کجا گرقتی..ماسک نزدی

چرا من اینقدر رعایت میکردم ک دستام از شستشوی زیاد اگزما شدن.مامان و داداشم گرفتن منم از اونا پرستاری میکنم نمیدونم من از اینا گرفتم یا اینا از من

نه طرف راستم امروزه .دیروزم هر دو طرفم بود فک کردم‌معدم هس .زود برو دکتر نزار بمونه .من از مامان و د ...

من تازه به سختی نفس میکشم ریه هامم پریسال عفونت کرده میترسم دوباره اونطوری بشم خیلی بده سرفه کردن 

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤

نه اصلا سرفه ندارم یه ذره بالای کمرم درد میکه و یه ذره هم بالای سینه سمت چپم 

بازم نگاه کن ضرر تداره....یک دارو گیاهی هست خمیر درست میکنن میذارن رو سینه....ما مریض دلشتیم سه هفته تو خونه بدون اکسیژن نمیتونست نفس بکشه با این خمیر دوبار گذاشت سرپا شد

چرا من اینقدر رعایت میکردم ک دستام از شستشوی زیاد اگزما شدن.مامان و داداشم گرفتن منم از اونا پرستاری ...

اخی....ایشالا خوب میشی ماهم گندیدیم توخونه اخرش بخاطر پرستاری مریض گرفتیم

چیزی نیست که منم گرفتم اونم تو بارداری فقط استراحت و خوردن مایعات داغ

منم باردارم وخیلی میترسم

میشه یکم بهم اطلاعات بدی

شما دارو نتونستی بخوری؟

ب حنین انتقال پیدا نمیکنه؟

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه