2777
2789
عنوان

با تگ کردن احساس خودتونو بگین😁🐣🍫

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 115 پست
چجوری تگ کنم

@ رو بزن بعد بدکن فاصله گزاشتن اسم کاربری رو بزن

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
@لیوان_در_گونی_برنج     @چشام_و_ازت_نمی_گیرم    

یعنی#  

@چی  

@عزیزم ؟

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@اون     @مثل     @مانکن     @بو   د

@همشu  

@تو  

@زاویه  

@با  

@من  

بود

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
@اون     @مثل     @مانکن     @بو   د

@همشu  

@تو  

@زاویه  

@با  

@من  

بود

@♥خ  

@دوست  

@دا  

@رم  

@همسرم  

🥰🥰🥰🥰

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
@ابنبات     @عسلی     @خوبی؟    

@خوبم  

@ولی  

@چرا  

@اسم  

@کاملم

@تگ

@نکردی😁

@ابنبات     @عسلی     @خوبی؟    

@خوبم  

@ولی  

@چرا  

@اسم  

@کاملم

@تگ

@نکردی😁

نشد ریپلی کنم

@افسرده1 م

@دل  

@هیچ  

@ندارم  

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸