2777
2789
اهاا مرسی عزیزم

خواعش😙❤️

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من دوستم ایتالیا زندگی می‌کنه با اینکه زندگی خوبی داره ولی حسرت آلمان رو تو دلش داره  میگه میای ...

آخه میگن آلمانیا خیلی سرد و خشکن😐

ولی ترکیه ای ها ی خورده بیشتر ب ایرانیا میخورن از همه لحاظ تقریبا 

درضمن زبانشونم خیلی سختهههه😐

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
میخوای تحصیلی وارد بشی؟رشتت چیه چی خوندی من نمیدونم برنامه شما دقیقا چیه

بینایی سنجی میخونم دلم میخواد با رشته خودم کار کنم ولی یه جایی با شرایط بهتر و درس نخونم دوباره 

خلاصه هم خدا رو میخوام هم خرما 😂

آخه میگن آلمانیا خیلی سرد و خشکن😐 ولی ترکیه ای ها ی خورده بیشتر ب ایرانیا میخورن از همه لحاظ تقریب ...

ترکیه تو این سالها رفتارشون کلا با پناهنده ها که هیچ با مهاجرا هم بد شده سه میلیون عرب سوری بریزه تو کشور حساب کن چی میشه . .... 

والا آلمان فعلا تو پناهنده گیری اوله. پنجشنبه ۶۶نفرو از لسبوس یونان برد. 

آلمان رو با هیچ کجای دنیا مقایسه نکن 🇩🇪🇩🇪

بعله دقیقا حق با شماست  استارتر ب چارتا فیلمای ترکیه ای نگا نکن اونجا بری خیلیییی فرق میبینی😂 ...

نه اتفاقا سطحش رو پایین تر در نظر گرفتم ک شاید اینا مدرک ایران رو قبول داشته باشن 😂

ترکیه تو این سالها رفتارشون کلا با پناهنده ها که هیچ با مهاجرا هم بد شده سه میلیون عرب سوری بریزه تو ...

وای ارع

میگن ایرانیا رو مث همونطور ک ما افغانیا رو میبینیم میبینن😐

وای ارع میگن ایرانیا رو مث همونطور ک ما افغانیا رو میبینیم میبینن😐

الان باید متوجه بشیم این همه سال چه به سر پناهنده هایی که به خاطر جنگ مجبور شدن بیان ایران اومده

نه اتفاقا سطحش رو پایین تر در نظر گرفتم ک شاید اینا مدرک ایران رو قبول داشته باشن 😂

حقیقتا‌ من راه قانونی رو اطلاع ندارم خیلی من خودم قاچاق میرم 😅😅😅😅😅🤕🤕

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز