2777
2789
من سال ۹۷ خریدم ولی از بیکاری و اینکه کار دیگه ای ازم برنمیاد برای شادی روح بیمارم گاهی میرم تو نت ...

وای خدا منم مثه شمام.هی میرم دیجی کالا نگا میکنم برگام میریزه  

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکتون باشه ، به سلامتی استفاده کنین😘

مرسی عزیزم 😍💚

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
اره منم همیشه فکر میکردم زیر ۳۰۰ تومن نمیشه اصلا جهیزیه داد

چرا یان فکرو می کردی🙄🙄🤔🤔من تا الان که صد تومنم نشده بهترین چیزا رو خریدم

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...

دختر داییم ۵ سال پیش جهازش ۱۵۰ میلیون شد البته همه چیش خوب بود الان فکر کنم اونا بشه ۱ میلیارد 😐😐😐😐 نگاه کن مملکتو توروخدا واقعا خدا به دادتون برسه با این گرونی و خرید جهاز 

اره افتضاح شده همه چی

الان ما که دو ساله عروس شدیم انگار مال عهد بوقیم با این قیمتا

بخدا ساید درجه یک خریدیم ۷ تومن مگه چقد گذشته؟؟؟؟ همه اش دو سال و خورده ای

موندم دختردار بشم جهیزیه اش و چیکار کنم

از الان بخریم بذاریم کنار

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
شماها چی میخرین که این قیمتا میشه عجیبه برام 

یکی از کارفرماهای من سرویس‌خواب ۲۷۰ میلیونی خرید یعنی یه سرویس خوابش از جهیزیه و هزینه عروسی من بیشتر شد😅

ملت اینجوری خرید می‌کنن مث ما نیستن که دغدغه‌هاشون در شیرخشک و پوشک خلاصه بشه😂

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

من دارم سیسمونی میخرم بیشتر از جهیزیه شده  هنوز دقیق حساب نکردم اما یادمه دوساله پیش سرویس خ ...

سیسمونی هم خیلی گرونه 

دو تا وسایل میخری میشه یه میلیون😖

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر