2777
2789
عنوان

تهدیدم کردند

421 بازدید | 34 پست

سلام یه نظر سنجی و راهنمایی میخوام عزیزای من

من ۴ سال پیش عقد کردم که تو جشن عقدم علاوه بررفامیل دوستامم بودن یکی از دوستای قدیمم با مامان و پدرش دعوت بود چون رفت و امد خانوادگی داشتیم که تو عقد ما پسر عمه بابام دوستموودید و خوشش اومد و هردوخانواده از ما پرسیدن و تحقیق کردن و ما گفتیم که هردوخانواده خوبن چون واقعا هیچ بدی ندیدیم اما اینم گفتیم که بربن از افراد دیگه هم تحقیق کنین

خلاصه اینا عقد کردن و بعد از یک و نیم سال عقد به مشکل برخوردن و کارشون به طلاق کشید که هنوزم طلاق نگرفتن و تو پروسه طلاقن اینقدر که هر دو طرف هم و اذیت میکنن مهریه و نفقه و....

چند بارم پدر من و چن تا از فامیل واسطه شدن که یا جدا شدن یا هم برن سر خونه زندگیشون که بی ثمر بوده

حالا پسره نمیدونم سر چه قضیه ای شاهد میخواست که ما چن بار رفتیم حرف بزنیم و توافق کنیم که خانواده دختر قبول نکردن پدر منم رفته شاهد شده

من و دوستمم باهم دوستای قدیمی بودیم ک الان رابطه نداریم توودوران نوجوانی ک من ۱۵ سالم اینا بود از یه پسر خوشم میومد که دوستمم میدونست دلی اصلا باهاش دوست اینا نبودم فقط روش کراش داشتم😂😂

حالا مادر دختره از خالم پیغام فرستاده که این راز و برملا میکنه و ابروی من و میبره و کاری میکنه که زندگی من بهم بخوره چون پدرم تو دادگاه شاهد بوده

بنظرتون چطور با دوستم و مادرش برخورد کنم ؟؟

جوابشو نده بگو هركاري از دستت برمياد بكن

بزن زيرش طرف دوست پسرم داشته زير بار نميره با كراش تهديد ميكنن؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.