2777
2789
عنوان

خشکی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 26 پست
دقیقا منم باکلی ازمایش مشخص شد هورمونام بهم ریخته.نزدیک ۶ماه تحت نظربودم ودارومصرف کردم.الان خیلی به ...

داستانایی داریمااا. امیدوارم من زود خوب بشم خیلی بده

داستانایی داریمااا. امیدوارم من زود خوب بشم خیلی بده

اره منم خیلی زجرکشیدم.خیلی بده.معذرت میخوام ولی من بخاطراین مشکل ازرابطه بیزاربودم.سماچندماهته

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میگن بعد زایمان ممکنه اینجوری بشین بر اساس به هم ریختن هورمونا. ولی الان که من تازه باردارم 😐 د ...

فرقی نمیکنه تو کدوم زایمان باشی ؟هم سز هم طبیعی خشکی واژن میارع ؟

ژل نارنجی ایموشن بخر رو لذتت هم تاثیر داره

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
منم فک کنم دارم . من فک میکردم تحریک نمیشم . قبلنا بهم دس میزد خیس بود اما الان اصلا  بزوووور& ...

اره دقیقا همونجوره که گفتین.برین دکتر مشکلتون حل میشه

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
ممکنه قارچ داشته باشی که با مصرف دارو خوب میشی، من چون باردارم نمیتونم دارو مصرف کنم

میدونی چجوریم ؟ من قبلا سریع تحریک میشدم خیس میشد

ولی الان اصلا نمیشه خیلی طول میکشه ک خیس شه 

ولی شوهرم میگه داخلش خیسه 

یعنی حین رابطه دیگه خشک نیست

میدونی چجوریم ؟ من قبلا سریع تحریک میشدم خیس میشد ولی الان اصلا نمیشه خیلی طول میکشه ک خیس شه  ...

خب خیلی طول میکشه ولی بالاخره خیس میشی، اینی که من میگم ینی حتی با ا* رضا شدن هم خیس نشی. شایدم تو خفیفترشو داری نمیدونم ولی اینجور وقتا میگن راه های جدید امتحان کنید واسه عشق بازی شاید بیشتر تحریک بشی