2777
2789
عنوان

شرط ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 34 پست

به سبک ایرانیان قدیم😒

بگو میخای شب حجله همو زیارت کنیم

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
به تظزم نه درس براش مهمه خوب اول درسش بخوانه  بهتر با مشاور صحبت کنی مگه میشه نامزدت باشا باه ...

میگه فعلا شرایط ازدواج نداره فقط چون من برام خواستگار میاد میخواد بیاد نشون کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر خیلی ازت معذرت میخوام ولی مجبور بودم اینو بزارم ترو قرآن خانوما منو ببخشید ولی برا همه تاپی ...

برا همه اشون زدم😊

سال  ۱۴۰۰ بزرگترین تحول زندگیمه اگه بهش نرسم زندگیم داغون میشه پس بااید بتونم برسم شماهم برای من دعا کنید اگه میشه.     &الهم  صلي عله محمد و اله محمد ...........همیشه یادت باشه تو تنها نیستی همیشه یکی داری نمیگم کنارته ولی نگاهت میکنه از مادر بزرگم شنیدم میگفت به چشم هیچکس اعتماد نکن دختر قشنگم  فقد به نگاه اون بالایی اعتماد کن نگاهی پر مهر و محبت داره هیچ وقت نگاهت ازش نگیر یادش بخیر چه روز های بود سختی تو این زمونه زیاد شده همه حق دارن عصبی بشن ناراحت بشم حق دارن من حق میدم اما حق ندارن خودشون برنجونن باید آدمای خوب دوست داشت آدمای بد رو تحمل کرد هرچند اجبار ولی یه جور به بیخیالی طی کن من  از اینجا میگم مادر بزرگم دلم برات تنگ شده خیلی دوستت دارم تو برای کی دلت تنگ شده؟؟... یکم بهش فکر کن بعد فکر کن ارزش داره ؟؟؟ اگه نه نداشت پس بیخیال لبخند بزن اگه ارزش داشت دستت بزار رو قلبت و با لبخند بگو به یادتم... زندگی کوتاهه ببخش بگذر.. زندگی مانند رود میگذرد چه زود...  
استارتر خیلی ازت معذرت میخوام ولی مجبور بودم اینو بزارم ترو قرآن خانوما منو ببخشید ولی برا همه تاپی ...

شوهرت از کجا می فهیمه که تو توی نی نی سایت تاپیک زدی مگه چک میکنه ؟ 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
صیغه رو هم قبل نکرده عقدم نمیکنه چون شرایط نداره و فقط چون برا من خواستگار میاد میخواد بیاد نشون کنه

یادت باشه فرصتاتو ازدست ندیدی این دوسال بعدش معلوم نیس پاش نمون بگو اگه هنوز مطمئن نیسی منم نیسم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
صیغه رو هم قبل نکرده عقدم نمیکنه چون شرایط نداره و فقط چون برا من خواستگار میاد میخواد بیاد نشون کنه

نه قبول نکن تو که مجبور نیستی  معلومه که اون اقا مسئولیت پذیر نیست از الان فقط به فکر خودشه و کاراشه. اصلا به خواسته های توتوجه نمی کنه اومدیم چند سال طول کشید تکلیف تو چیه ؟؟

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

راستش تعریف نامزدی برای خانواده و نزدیکان من همین هست که خواستگار شما ازتون خواسته. در واقع اصلا اجازه عقد بیش از یک ماه اون هم برای فراهم کردن مقدمات عروسی به نامزدها داده نمی شه. صیغه محرمیت رو هم بسیاز زشت و توهین آمیز به دختر خانم می دونیم. با انگشتر نامزدی رسمی می شه تا طرفین باهم معاشرت کنند و به شناخت کافی از هم برسند تا عقد صورت بگیره