2777
2789
عنوان

مهسیما هستم....میخوام جدا شما..اما رو قلبم سنگینی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 29 پست
خب؟

خب همه چیزمون بهم میخورد تحصیلی فرهنگی اعتقادی اقتصادی اجتماعی مذهبی خلاصه بگم همون چیزی بود که تو ذهنم بود حتی سادگیش معصومیتش خوب بودنش ولی تعجبم از این بود اون تفکرش و زندگی کردنش یه جور دیگه بود و من یه جور دیگه خلاصه داستانم خیلی طولانیه نمیدونم واقعا دیگه چی درسته چی غلط چرا پس همه چیش بهم میخورد ؟یعنی چون طرز فکرش یه جور دیگه است یعنی همه چیش باهام متفاوته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همه چیزمون بهم میخورد تحصیلی فرهنگی اعتقادی اقتصادی اجتماعی مذهبی خلاصه بگم همون چیزی بود که تو ذ ...

واهای

چقدر مثل من

من شیفته ی سادگی ومعصومیت رفتار سینا بودم و هستم 

وقتی به اینده فکر میکنم؛ مسلما زندگی فراز و نشیب زیادی خواهد داشت

اما تو مساعل بزرگتری که تو زندگی مشترک پیش میاد؛ اگر مثل الان نتونیم به نتیجه برسیم فقط و فقط جنگ اعصاب خواهد بود

و با توجه به اینکه حس من و سینا هم هم خعلی کمه؛ متوجه شدم این بحث های بی نتیجه هم حسمونو کم و کمتر میکنه

به طوری که الان ترجیح میدم نبینمش و حرف نزنیم

من حتی به تربیت فرزندمون هم فکر میکنم. به هیچ عنوان نمیتونم راضی باشم شخصی با نگرش سینا باشه پدر فرزندم

دقیقا تفاوت فکری بعد از ۲۴ سال برای من؛ ۳۰ سال برای سینا چطور درست خواهد شد؟

عزیزم ما ک سن مون بیشتره 

چشم اندازت از اوضاع بعد طلاق چیه ؟؟؟ 

اصلا خوب نیس ....

با همسرت بساز وقتی اعتیاد نداره کتک نمیزنه و هزار خوبی دیگه داره ..البته مثل هر ادم دیگری نقاط ضعف داره اما نقاط قوتش پر رنگ تره

ما خانما وقتی ناراحتیم سیاه نمایی میکنیم

در کلام شما جز اختلاف عقاید حرف دیگری نیست پس این موضوع قابل سازشه

عزیزم ما ک سن مون بیشتره  چشم اندازت از اوضاع بعد طلاق چیه ؟؟؟  اصلا خوب نیس .... با ...

این نظر شماست

چرا سعی میکنید زنان جامعه بترسونید از بعد طلاق؟

که با چشم انداز بعد طلاق بسوزه کنار کسی که حس خوبی نداره؟

اینکه یک مرد اعتیاد نداشته باشه؛ دست به زن نداشته باشه ممکنه برای شما کافی باشه

برای من کافی نیست

چون مساعلی که من ازش ارامش میگیرم با مساعلی که شما ارامش میگیری متفاوته

ممکنه زندگی مشترک برای شما فقط باشه همزیستی و گذران زندگی با یک جنس مخالف

برای من فراتر از این مساعل هست

مادرانمون هم با تفکر شما پیش رفتن که الان از ده نفر؛ نه تاشون نمیدونن لذت بردن از زندگی در کنار شریک زندگیشون یعنی چی

چرا؟ چون تو گوششون خوندن مرد معتاد نباشه؛ شکمتو سیر کنه؛ کتک نزنه کافیه

اینکه شما فکر میکنی تفکرات بعد از چند دهه تغییر میکنه؛ مشخص میکنه چقدر نابلدی

چون به شخصه تفکرم قابل تغییر نیست؛ سینا هم همینطور

پس راه حل شما منتفیه

پستایه قبلیتو‌خوندم از فریدو زندگیت گفتی تا اونجا که فرداش زنگ زد و دیگه هیچی نگفتی..میخوام‌بدونم هن ...

متاسفانه فرصت نکردم باقیشو بنویسم

اگر اجازه بدین تاپیک مربوطه رو اپدیت کنم

اسی جان داستانتو کامل کردی منوهم لطفا یا تگ کن یا همین پستم رو ریپلای،ماچ

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
این نظر شماست چرا سعی میکنید زنان جامعه بترسونید از بعد طلاق؟ که با چشم انداز بعد طلاق بسوزه کنار ...

عزیزم  نظر شما متین 

وقتی اینجا از دیگران نظر میپرسید یعنی افراد میتونن نطرش رو بگن  بدون قضاوت 

بنده تجربه شخصی خودمو گفتم

عزیزم  نظر شما متین   وقتی اینجا از دیگران نظر میپرسید یعنی افراد میتونن نطرش رو ...

بنده نظر نخواستم

بیان اوضاع کردم

شما نظرتون رو گفتین؛ من هم نظرم در درباره ی نظر شما  

این نظر شماست چرا سعی میکنید زنان جامعه بترسونید از بعد طلاق؟ که با چشم انداز بعد طلاق بسوزه کنار ...

بگو دنبال فریدم، با اون آرامش دارم، خاطرم جمعه یکی بهتر از این هست بعد میخوام طلاق بگیرم

فقط دنبال بهانه ام😁

الکی کلاس نذار از طلاق نمیترسی و تنها مشکلت عدم تفاهمه😂😂

خوبه تاپیکای قبلی سینا خوب بود و باشخصیت! یهو درکش افت میکنه؟؟

اره واقعا بنظر منم سینا خیلی درکش پایینه! انقدر پایین که متوجه نیس هنوز زنش با دوست پسر قبلیش حرف میزنه!

واقعا مردی اگر توجه داشته باشه این کمترین چیزیه که بعد چندماه باید بفهمه!!

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖