2777
2789
عنوان

پیرو تایپک دامادی پسر ۱۷ ساله

1721 بازدید | 114 پست

بچه ها نگاه کنین ازدواج هدف تو زندگی نیس که ما ببخوایم بهش برسیم ازدواج یک مرحله از زندگیه که در وقت خودش رخ میده و قراد نیس ما همه وقتمون رو درگیر اون کنیم  

خانما هایی که زود ازدواج کردین به جای توجیه کارتون ( من پلک بودم دوس پسر نداشتم عقلم از سنم بیشتر بوده پیشرفت کردم   و.. ) اولن سعی کنین بقیه رو منع کنین و بعد به فرزندانتان چه پسر چه دختر بیامزید شما برای ازدواج به دنیا نیامده اید بلکه برای کاراهای بزرگتر به دنیا امده اید 

روی کری از کنار سه تار گذشت گففت آهنگ چیز خوبی نیس 

خانما های که طعم مستقل بودن زندگی مجردی و دور از خانواده سر کار رفتن دانشگاه رفتن یه شهر دیگه روی پای خود ایستادن رو تجربه نکردن و نمی کننن لطفن به جای ابراز خوشبختی ( که این خوشبختی نیس که در سن نوجوانی ازدواج کردن ود انفوای جوانی بچه داشتن و مادر بودن ) شما به جای اینکه در جامعه حضور داشته باشید و تصمیم بگیرید در پستوی خانه نشسته اید  

ببچه ها قصد توهین نداشتم ولی خیلی رک گفتم که مادری بچه شو بدبخت نکنه به هوای اینکه بیشتر از سنش میفهمه 

دوست تون دارم و امیدوارم این جرفم باعث پیشرفت یک آدم بشه

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

بعد بچه ها کسی که دانشگاه رفته چهار جا رفته کشور خارجی رفته 

وسعت دید و نگاهش بزرگ میشه و دیگه خاله زنک نی خواهر شوهرم چی گذاشت پروفایل مادرشوهرم اینو گف شوهرم نگاه زنی کرد شوهرم همکار زن داره 

قصد توهین ندارم و فقط و فقط قصدم آگاه سختن مادران نی نی سایت 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکبیر

الله اکبر

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بدترین توجیح:عقلم بیشتر از سنم میرسه!

خب عقلت بیشتر از سنت برسه تو نمیخای بچگی کنی؟ درس نمیخونی نخون

نمیخای با دوستات یه کوه بری مجردی؟

هی خدا سرم منفجر شد😑

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

وای دقیقا بعضیاشون خیلییی نابودن 

یه دختر ۱۷ سالهه بود ازدواج کرده بود بعد همینجا تاپیک زده بود وای امروز توی خیابون بهم متلک گفتن ! و حسابی خوشحال بود که بهش متلک گفته بودن ! 

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒

این خاله زنک بازیا ربطی به تحصیلات نداره. من دندونپزشک خانم تو فامیل داریم.. سایه خانواده شوهرشو با تیر میزنه وجلوی ما چنان میجزونه اینارو ک نگو. تحصیلات شعور نمیاره.، 😒

اهواز فلفلی سابق.. دیگه خط ندارم واسه ثبت نام. بیخیال شیدبا خط خاهرم اومدم 🤕
دیگه چه بخوای نخوای سن ازدواج اومد پایین پسر ۷۵‌دیشب نامزدیش بوده کف کردم

ما نباشیم و ما مادر اون کودک نباشیم 

این خاله زنک بازیا ربطی به تحصیلات نداره. من دندونپزشک خانم تو فامیل داریم.. سایه خانواده شوهرشو با ...

با چزوندن نیستم با دغدغه فکریم که سطح فکر پایین 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز