2777
2789

من موهام ی ماهه به اوج ریزش رسیده نمیدونم چه غلطیم کنم

یعنی دیروز مادرشوهرم اومد میگفت همه جا مو برو دکتر یا موهاتو کوتاه کن تقویت کن دلش سوخت تازه قبلش جاروبرقی کشیده بودم

واقاا دیدنه شدم با اینکه موهامو کوتاه کردم و زیاد بلندنیست فقط اینکه تازه کلی پول دادم رنگ کردم دلم نمیاد کوتاه کنم  وگرنه با ماشین از ته میزدمش

خسته شدم😭😭😭😭

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من موهام ی ماهه به اوج ریزش رسیده نمیدونم چه غلطیم کنم یعنی دیروز مادرشوهرم اومد میگفت همه جا مو بر ...

من موهام تا كمرمه دو سال مداوم درمان كردم انواع ويتامين ها و قرص ها اما ديگه به درمان مقاوم شده انقد ميريزه كه دارم ديونه ميشم

فايده داره ؟هرجا نظرات رو ميخونم ميگن بي فايده بوده

خیلی هم عالیه 

بستگی داره ادامه بدی یا نه 

پیش کی بری

برای  مثال میکرونیدلینگ صورت رو 50 تومن هم انجام میدن ولی من هر جلسه 300 رفتم 

صورتم پر لک بود . هیچ ردی باقی نموند

مزوتراپی داریم تا مزوتراپی 

تنت نظر دکتری.پوست سرت چربه یا خشک .شوره یا پوسته سر داری .ایا کم خونی استرس و یا مصرف دخانیات داری ...

موهام به شدت چربه اما فقط جلوي سر شوره هم داره تشخيص دكترم درماتيت سبوره به همراه طاسي الگوي مردانه يا همون آندروژنيك هست كه موها هر روز به سمت نازك شدن پيش ميره و كف سر خالي ميشه 

من موهام تا كمرمه دو سال مداوم درمان كردم انواع ويتامين ها و قرص ها اما ديگه به درمان مقاوم شده انقد ...

منم موهام تاروی  با س ن م بود قبل کرونا خسته شدم هم از ریزشش هم از موخوره

ولی الان ی ماهه دست میکشم میریزه از ترس کرونا نمیتونم برم ازمایش بدم ولی الان بخاطر حال شوهرم هی درمانگاهو دکترم انقد میترسم از این کرونای لعنتی که نگو 😢😣

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

تنت نظر دکتری.پوست سرت چربه یا خشک .شوره یا پوسته سر داری .ایا کم خونی استرس و یا مصرف دخانیات داری ...

تحت نظر بودم تا 4 ماهه پيش بابت كرونا ديگه نخاستم جاي شلوغ برم مطبي خيلييي شلوغه و موهامم دوباره شروع به ريزش كرده بي انگيزه شدم به اون دارو،كم خوني ندارم كمبود آهن بود جبران كردم،سيگاري نيستم اما گاهي كشيدم

خیلی هم عالیه  بستگی داره ادامه بدی یا نه  پیش کی بری برای  مثال میکرونیدلینگ صورت ...

اگه بدونم درمان ميشم خداتومن هم خرج ميكنم همين الانش ميليون ها خرج كردم بخدا