2777
2789
عنوان

وایی خدا 😨😨 بی بی چک با دوتا حاله یکی کم رنگ تر مثبتههههه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 32 پست

تازه یک ماهه ۱۸ سالم تمام تو بارداری و زایمان اذیت شدم به قولی خواستم دیگه نیارم تا چند ساله دیگه تا از آب و گل در بیام

❥︎ఌ︎🅐︎🅛︎🅘︎ ❦︎ Ⓢ︎Ⓐ︎Ⓗ︎Ⓔ︎Ⓘ︎ ❥︎☻︎ 🅢︎🅞︎🅜︎🅐︎🅨︎🅔︎❥︎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید استاتر ک اینجا سوال میپرسم چون تاپیکت در مورد بارداری بود پرسیدم 

من باکره ام و رابطه بدون دخول داشتم پیشاب با واژنم تماس داش 

رابطم هفت مهر بود 

17 مهر باید پریود میشدم که عقب افتاد

25 مهر یعنی بعد از اینکه یه هفته پریودم عقب افتاد و 18 روز بعد از رابطم میگذشت ازمایش خون دادم و منفی بود . 

همچنان پریود نشدم 

بنظرتون باردارم یا مشکل چیز دیگست؟

اره الان میفرستم 

بفرس

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

جاری منم دقیقا تو شرایطشماست و الان فک کنم دیگه اخرای بارداریشه , کرمتو شکر خدایا به ما که منتظریمم ...

واقعن.... 😔

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عزیزم من هیشی نمیبینم ک 😐

حتا همون یدونه خط قرمزم کمرنگه یه بیبی دیگه بزن

عزیزم من هیشی نمیبینم ک 😐 حتا همون یدونه خط قرمزم کمرنگه یه بیبی دیگه بزن

اره ولی دوتا رو هست 

میرم آزمایش خون میدم

اره ولی دوتا رو هست  میرم آزمایش خون میدم

کار خوبی میکنی اینجوری خیالت راحت میشه

چرا ابروت میره اون ک شوهرته توهم زنش و مادره بچش هرچی حکمته

میدونم از این نظر 

ولی دخترم هنوز هفت ماهشه واسه این میگم