2777
2789
عنوان

امشب مامانم خیلی بد دلموشکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 87 پست

مامان منم متاسفانه ی اخلاق بدی داره... خیلی خوبه ها ولی تا مشکلی پیش میاد یاد ما میفته بعد تا دو نفر و کنارش میبینه و خوشه مارو یادش میره بهش زنگ میزنیم جو گیر میشه بد حرف میزنه شوهرم حیلی ناراحته و همش بهم سرکوفت میزنه😞

گریم گرفت... بنظر من تلاشت رو بکن با خوبی از اونجا پاشی بری. مادرو پدر عشقن، مادرشوهر و پدرشوهر ...

آره بقول بچه های نی نی سایتی دوری ودوستی  منم آدمی نیستم که جوابشونوبدم یادلشونوبشکنم توخودم میریزم  

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فصولی نیس مثلا چه حرفایی بهت میزنن ناراحت میشی؟

یکباراومده بود خونم بچمونگهداره برداشته بوددفترچه خاطراتموخونده بود اگه یک چندوقتم خونشون نرم هی تیکه میندازن که آره این بازقهرکرده یابهش چیزی نگین که قهرنکنه

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

[QUOTE=162058086]چی گفت؟ اخه منم همین شرایطو داشتم[/

من موقع بارداری لباس نخریدم چون هم وزنم زیاد تغییر نکرده بود هم قبلیا اندازه ام میشد برا بعد زایمانم هم گفتم مهمون نمیاد که برم خرید کنم باز همون لباسارو پوشیدم هنسرمم مشکوک بود به سرطان خون کلی خرج آزمایش و دوا دکتر داده بود دسش خالی بود آنچنان پولی نداش ولی باز برا زایمانم کم نذاشی و هرچی در توانش بود برام خرج کرد سر چیز الکی مامانم و همسرم بحثشون شد مامانم بعد رفتن همسرم برگش بهم گف خاک تو سرت با شوهر کردنت یه دست لباس نه برای زایمانت برات خرید نه بارداری. برات نمی ره جیگر و پسته هم بخره 😳 من حمال شوهرت نیستم. سگ چیه توله اش چی باشه بچشو بنداز سرش بریم خونمون من نگهت دارم ولی بچه بیاری نمی برم خودمم می رم تنها بمون . مردم قدر زنشون میدونن می برن سزارین ولی شوهر تو برد طبیعی بزایی هر چی هم شد به درک. پسر آوردی برات طلا نخرید گوسفند قربونی نکرد وکلی حرف دیوه😭از درد طبیعی بدتر درد حرفاشون بود از زمان زایمانم نفرت دارم بدترین خاطره اس

خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔
مامانم کار همیششه 😔من جز شوهرم و پسرم کسی رو ندارم خیلی تنهام. بعد از 4 ماه رفتم بهشون سر زدم اما د ...

من هم خیلی تنهام

دیگه هیچ حسی بهشون ندارم

مادر من هوای پسرخالم و زنش رو داره ولی من ک بچشم نه

خدا بهم رحم کرد برادر ندارم

رقصان میگذرم از آستانه اجبار،شادمانه و شاکر... 🕉
من هم خیلی تنهام دیگه هیچ حسی بهشون ندارم مادر من هوای پسرخالم و زنش رو داره ولی من ک بچشم نه خدا ...

خوبه که برادر نداری. من مامانم هوای پسراشو داره. ما خونوادمون پر جمعیته و این اصلا خوب نیست. مامانم کلا دختراشو ول کرده. کلا اولویتش 3 تا پسراشن. 

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
خوبه که برادر نداری. من مامانم هوای پسراشو داره. ما خونوادمون پر جمعیته و این اصلا خوب نیست. مامانم ...

برادر ندارم ولی ی پسر خاله دارم مامانم هوای اون و زنش رو داره اما من دخترش رو نه!!!

مادر من دیگه جز عجایب خلقته

برادر ندارم ولی ی پسر خاله دارم مامانم هوای اون و زنش رو داره اما من دخترش رو نه!!! مادر من دیگه جز ...

آره من مامانم هوای پسراشو داره. بابامم هم هوای پسراش هم نوه های پسریش هم برادر زاده های خودش و نوه های برادراش رو. طرف مادر شوهرمم. مادر شوهرمم همیشه به زبون میگه دختر بهتره. خلاصه ما موندیم این وسط 😟😟

[QUOTE=162058086]چی گفت؟ اخه منم همین شرایطو داشتم[/ من موقع بارداری لباس نخریدم چون هم وزنم زیاد ت ...

خیلی وحشتناکه. چون ادم توی اون شرایط بعد زایمان هم افسردگی داره هم بی خوابی هم مشکلات بچه و کلی مشکلات عاطفی حالا عزیزانت به جای اینکه درکت کنن فقط بلدن تدی دلتو خالی کنن و ناراحتت کن. من کاملا میفهممت. دو ماه بعد زایمانم ام اس گرفتم و پنج روز بیماریتان بستری بودم هنوزم قرص مصرف میکنم تازه به من میگن برو بابا خودتو جمع کن

آره من مامانم هوای پسراشو داره. بابامم هم هوای پسراش هم نوه های پسریش هم برادر زاده های خودش و نوه ه ...

من توام یا تو منی

دقیقا خانواده من طرف پسر و خانواده شوهر طرف دخترن و من و شوهرم بی کس و تنها

[QUOTE=162123319]من توام یا تو منی دقیقا خانواده من طرف پسر و خانواده شوهر طرف دخترن و من و شوهرم بی کس و تنها[/QU.                                                           چه میشه کرد خواهر شانس ماست دیگه.