2777
2789
عنوان

این دیگه چجور رسم شوهر کردنه😤😥

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کحاش تحت نطارت شبا تو اتاق خانواده بیچاره از کجا بدونن چیکار میکنن😅

😂 😂 😂 بذار خوش باشن بیچاره ها

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
خوب درستش هم همينه ديگع پس چجوري بيشتر با هم اشنا بشن؟چندماه بايد برن و بيان تا ببينند به درد هم ميخ ...

آخه عزیزم هر چیزی حدی داره دوماه بدونه محرمیت صب تا شب بری خونه پسره و اون بیاد و چند شب بری مشهد تو هتل بمونی واقعا؟؟؟

شاید خوندن شما خبر نداری  چجوری شوهر نظامی پیدا کرده ؟ شمارشو میدی بپرسم 😂😂😂

نظامی اصلا ب درد نمیخوره عزیزم یعنی انقدر دورو و ریاکارو فاسد دیدم بینشون ک حالم از همشون مخصوصا شوهرم بهم میخوره

مرهم اگر نمی شوی... زخم نزن دل مرا 
مشهد رفتم چن روز چطور میشه اخه

حالا شما از چیش ناراحتی؟؟؟

بی حساب کتاب که نیس حتما یه صنمی هست اون بینه بعدم تا چیزی بینشون نباشه مثلا هتل اتاق مشترک نمیده بهشون جدا هم که طوری نیس

ولی در کل به ما چه

نظامی اصلا ب درد نمیخوره عزیزم یعنی انقدر دورو و ریاکارو فاسد دیدم بینشون ک حالم از همشون مخصوصا شوه ...

من فکر کنم طلسمم کردن 

اصلا دوست نداشتم ۱ سالی عست که علاقه مند شدم 

ولی خب طرف من نمیان

همشون که نیستن حالا شاید خوبش واسه من افتاد 😅💛🧡

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
ایشالا عزیزم،ولی فقط کارشون ایترس زاس وگرنه حقوق زیادی ندارن بدبدختا،دعا میکنم یه سپاهیگیرت بیاد &nb ...

ان شاءالله 

ممنون عزیزم 

من خیلی علاقه دارم میدونم خانوادمم خیلی موافق نیستن 

ولی من میخوام 🥺

ممنون دوست خوب ❤🧡💛

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌