2777
2789
واقعا؟😑

آره دوستای من بعد لیسانس و فوق لیسانس مهندسی رفتن خوندن ولی دیگه 4 سال هم دکترا خوندی حوصله داریا در ضمن می دونی که اگه دولتی خوندی دیگه نمی تونی دولتی بخونی واگه دولتی قبول بشی باز باید شهریه بپردازی یا مدرک هات رو بخری و آزاد کنی که کلی هزینه داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب من تازه باید برم سراغ منابع از اول بخونم 

همه همینطورن

فکر میکنم پکیج حرف اخر برات مناسب باشه چون تا حد زیادی کارت رو راحت میکنه

میتونی تحقیق کنی خوب شروع کنی

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
به نظرم اگه عاشق پزشکی بودی از اول نمی رفتی ریاضی و مهندسی بخونی الان پزشکی فقط و فقط به خاطر درآمد ...

اخه من مجردم و نمیدونم مجردباقی میمونم یا نه‌.حداقل برم به ارزوم برسم

همین الانم تحصیلات  عالیه بنظرم اعتماد ب نفست کمه طرف از پشت کوه میاد ی لیسانس الکی میگیره چنان کلاسی میزازه تو لنگ اینی ک بقیه میرن زن دکتر میگیرن 😅

طرف از خداش باشه بیاد تورو بگیره 

اخه من مجردم و نمیدونم مجردباقی میمونم یا نه‌.حداقل برم به ارزوم برسم

من نمیخوام ناامیدی بهت بدم ولی میدونی یه پزشک باید چند سال عمرشو درس بخونه؟تازه میگی دکتری هم داری پس کی میخوای برا خودت زندگی کنی همش درس درس.دکتری چه رشته ای داری؟

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
کاربری خواهرمه داد به من

چجوری کاربری خواهرته داد به تو ولی میگی خانم مجتبی شدن ارزومه😐🚬

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
این کاربری قبلا اسمش یه چیز دیگه بود؛من اسمس گذاشتم خانم‌مجتبی

مگه میشه اسم کاربریو عوض کرد😐