2777
2789
عنوان

تاخیر در پریودی و بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 38 پست
کاری به بیبی چک نداشته باش ممکنه تخمک دیر ازاد شده باشه و لقات دیر انجام شده و بیبی چک منفی نشون مید ...

ممنون عزیزم. پس میرم آزمایش میدم. خیلی لطف کردی. 

التماس دعا🙏🙏💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر شما اشاره کردی به کرونا من یادم افتاد سه چهار ماه پیش منم کرونا گرفتم همون ماه ۱۲ روز تاخیر داشتم در حالی که همه ی عمرم پریودام منظم بودن حالا نمیدونم ربطی به کرونا  داره یا نه !؟🤔

خدایم برایم کافیست💗

استارتر شما اشاره کردی به کرونا من یادم افتاد سه چهار ماه پیش منم کرونا گرفتم همون ماه ۱۲ روز تاخیر ...

جدا؟ پس واقعا ممکنه از عوارض کرونا باشه. من هم اصلا برام سابقه نداشته. خیلی هم اذیت میشم. دردهای مشابه پریودی دارم ولی نمیشم. ممنون که نظرت رو گفتی عزیزم

جدا؟ پس واقعا ممکنه از عوارض کرونا باشه. من هم اصلا برام سابقه نداشته. خیلی هم اذیت میشم. دردهای مشا ...

بله حتی فک کردم قطعا باردارم بی بی چک منفی میشد همش رفتم ازدادم اونم منفی شد که سه چهار روز بعد آزمایش پریود شدم حالا واقعا نمیدونم ربطی به کرونا داشت یا از استرس و اینا بوده 

خدایم برایم کافیست💗

پس ممکنه از عوارض کرونا باشه. من زمانی که قرار بود بشم دقیقا مصادف با ابتلا به کرونا شد. حالا آز میدم. یکی از دوستان گفتن به بی بی چک نمیشه زیاد اطمینان کرد. ولی کرونا رو هم نمیشه در نظر نگرفت. به هرحال بدن ضعیف میشه و امکان تاخیر در پریود هست.ممنون عزیزم. لطف کردی💓💓