2777
2789
عنوان

امروز رفتم عروسی کرونایی 🤦‍♀️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 187 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتی و اومدی حالا میگی چکا کنم................ خاک بریز تو سر من چکا کنی.................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

متنفرم از این که تو تاپیک ها یک عده میگن وای الان میریزن سرت وای الان حمله می کنن وای الان میخورنت 

بابا بسه دیگه😐

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

چیزی به عنوان مجبوری وجود نداره پای جونتون در میانه چرا میرین آخه ماهم عروسی داریم ولی از الان گفتیم ما نمی‌آیم چه معنی داره نمیبینن هر روز چقدر آدم میمیرن😠😠😠😠

ما تو تیرماه رفتیم عروسی چون درجه یک بود نمیشد نریم. کل تن و بدنم لرزید تا اون یه شب گذشت ولی خداروشکر همه رعایت میکردن. باغ هم خیلی بزرگ بود همه دور از هم نشسته بودن و تعداد هم خیلی کم بود. ولی بازم میترسیدم من. خداروشکر یک ماه بعدش که اقوام زنگ زده بودن بهم هیچکس هیچیش نشده بوده خداروشکر 

https://harfeto.timefriend.net/16685894627197چالش حرف ناشناس 

خب حالا ک رفتی لاقل دو هفته قرنطینه بمون واسه بقیه

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

چقدر اونا که مراسم گرفتن بی وجدانن ... 

و‌متاسفم برای شما که رفتی بعدشم کی گفته ماسک تو جای شلوغ جواب گو هست ؟؟؟ اون ماسک برای جای خلوت نه وسط اون‌همه ادم 😑😑😑

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️