2777
2789
اینجا اسمش نی نی سایته بفهمن بعضیااا
اینجا سایت بچه-بچه داریو تبادل نظر راجع به بچه ها و مسائل راجع به اوناست

وقتی عکس پسرمو گذاشتم بعضیا اومدن مزخرف گفتن که ما فهمیدیم پسرت خوشگله اومدن حرف بارم کردن رفتن

منم دیگه عکسشو نذاشتم اما حالا که درمورد مسائل بچه از دیگرون کمک و نظر میخوام اون یه عده بازم میگن چقد راجع به پسرت میحرفی

اینجا نـــــی نِِِِِـــــی سایته پس راجع به چی حرف بزنم؟
دیروز بود عکسشو گذاشتی نه؟
چرا اونا این حرفو زدن ؟تازه به دوران رسیدن وقط میخوان آدم ضایه کنن
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِین..... خدایا ممنونتم..جوجوی مامان 30 بهمن اومد بغلم *

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینو همیشه یادت بمونه و حرص نخور

صحبت کردن ویترین شعور انسانهاست
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

N A Z I T A

1392/6/26 9:57 ق.ظ

اینجا در و دهاتی و ندید پدید زیاده
تو چرا حرص میخوری?

[smiley]l/l_20.gif[/smiley] وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه [smiley]l/l_20.gif[/smiley]
واااااااااااااااااااااااااا.این مدلیشو دیگه ندیده بودم تو نی نی سایت

عجب روانیایی بودن اونا دیگه

بیخیال عزیزم بعضیا واقعا شعور محیط مجازی و ندارند...البته اینا همون ادمایی هستند که جنبه و شعور اجتماعی ندارند کلا
( دیگه فینگیلی نیستم.....ننه فینگیلی ام )
واژه در و دهاتی خوب نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت نگید هی

ولی عقده ای بهترههههههههههههههههههههههههه عزیزم عقده ای حسودن عزیزم حالا عکس پسملت و میذاری؟