2777
2789
سایت ازاد برای من باز نمیشه

واسه منم وا نمیشه چرا؟

همش مینویسه دسترسی ب این سایت مقدور نیس چن دقیقه دیگ امتحان کنید

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علم اطلاعات روزانه

اجی توهمیون نبودی ک علوم سیاسی میخوندی دزدکی خانوادت انصراف دادی دوباره برا کنکور خوندی؟؟

علم اطلاعات روزانه چیه دیگه؟؟؟خوبه؟؟؟

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا بفهمی کیا پشتتن...کیا باعث رشدتن...کیا میرن ....کیا همه جوره پات میمونن...گاهی وقتالازمه جوری زمین بخوری که زخمی بشی...زخماتو باز بزاری تا ببینی کیا نمک میپاشن کیا مرهم میزارن....کیا هم دردن...کیاهم خوددردن...
اجی توهمیون نبودی ک علوم سیاسی میخوندی دزدکی خانوادت انصراف دادی دوباره برا کنکور خوندی؟؟ علم اطلاع ...

اره همونم😂😂😂

نمیدونم چیه هرچی هست 

خوبیش اینه روزانس😂😂

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟
اره همونم😂😂😂 نمیدونم چیه هرچی هست  خوبیش اینه روزانس😂😂

من رتبه م بد شد انتخاب رشته نکردم الان دارم میخونم دوباره...مبارکت باشه عزیزم😘😘😘

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا بفهمی کیا پشتتن...کیا باعث رشدتن...کیا میرن ....کیا همه جوره پات میمونن...گاهی وقتالازمه جوری زمین بخوری که زخمی بشی...زخماتو باز بزاری تا ببینی کیا نمک میپاشن کیا مرهم میزارن....کیا هم دردن...کیاهم خوددردن...