2777
2789
عنوان

پودر لیدی میل😓☹😔

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اووه حالا وقت داری ک جنین دو هفته اخر خیلی وزن میگیره الانم وزنش خوبه  

واقععااا ؟

ترو خدا ب من آرامش بده من هفته ۳۵ولی رشد جنینم تو هفته ۳۲هست دوهفته عقبه یک هفته هم بستری بودم آب دورشم شده بود۶😔😔😔

[QUOTE=161967287]خوبه نگران نباش من چی بگم هفته ی۳۵هستم ولیرشد جنین دو هفته عقبه همش۱۹۰۰ی هفته هم بستری بودم😔😔😔😔[/توکلتون بخدا باشه انشاالله سالم و صالح میاد بغلت

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
واقععااا ؟ ترو خدا ب من آرامش بده من هفته ۳۵ولی رشد جنینم تو هفته ۳۲هست دوهفته عقبه یک هفته هم بستر ...

اره عزیزم جنین هفته اخر بیشترین وزنو میگیره اصلا نگران نباش  مایعات زیاد بخوره هفته های اخر تا میتونی کباب و جوجه کباب بخور ماست دلستر  اش رشته با کشک زیاد خیلی خوبه استرسم نداشته باش

اره عزیزم جنین هفته اخر بیشترین وزنو میگیره اصلا نگران نباش  مایعات زیاد بخوره هفته های اخر تا ...

ببین یعنی تا مرز نا امیدی رفتم 

قبلنم ی حاملگی پوچ داشتم 

نمیدونم این چرا یهو اینطور شد‌

الان چهار روزه مرخص شدم تمام دستام سوراخ سوراخه از بس سرم زدم انقد هزینه سونو شد ک نگو آخرم دکتر اصلا قشنگ توضیح نداد دلم میخواد ی عالم گریه کنم

ببین یعنی تا مرز نا امیدی رفتم  قبلنم ی حاملگی پوچ داشتم  نمیدونم این چرا یهو اینطور شد‌ ...

میفهممت الان روحیت داغونه  فک میکنی دنیا ب اخر رسیده ولی پاشو خودتو جمع کن لباس شاد بپوش یکم جیزای مقوی بخور تو بارداری همه چیز پیش میاد ولی روحیت خوب باشه بچتم سرحال میشه هرچقد نق بزنی بچت ک دنیا بیاد نق نقو میشه😁😁 چندسالته؟ 

۲۷سالمه 😔😔

عزیزم  😔😔😔 درکت میکنم   شوهرت بهت میرسه؟ حداقل یکم روحیه بهت بده  یا کسی نزدیکت هست یکم بهت برسه مادری خواهری؟   بدنت الان خیلی ضعیف شده باید خیلی ب خودت برسی هرچقد سرم تقویتی زده باشن بازم بدنت خالی کرده

عزیزم  😔😔😔 درکت میکنم   شوهرت بهت میرسه؟ حداقل یکم روحیه بهت بده  یا کسی نزدیکت هس ...

مادرم شهرستانه خواهرم کوچیکه 

شوهرم ی روز در میون خونست بنده خدا ۲۴ساعت سرکاره خسته میشه 😔😔

اصلا غم دنیارو دارم 

تنهای تنهام 

اون هفته ناگهانی افتادم لکه بینی ساعت ۲نصفه شب تو دستشویی فقط گریه میکردم 

مادرم شهرستانه خواهرم کوچیکه  شوهرم ی روز در میون خونست بنده خدا ۲۴ساعت سرکاره خسته میشه 😔😔 ...

یکم امیدوار باش بعدا ب این روزا میخندی ب خدا پس خودت باید ی تکونی ب خودت بدی  همش نمیشه غصه بخوری ک