2777
2789
عنوان

من بی خیال شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😜بگو برداشت مادرشوهرم از من چیه ک حرصش گرفته؟ چرا ی مدت مثه من شد اما بعدا بیخیال شد

همیشه برنده شدن در این نیست قصبه رو تو ببری

بعضی وقتا بزار اونا ببرن البته وقتی مرد توهین و ... بزار نگیری

همون عنوانت

کلا باید بیخیالشون شی تا خسته شن

نمیدونم چرا یه عده فکر میکنن باید با عروس بجنگن

نمونه ش مادر شوهر خودم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
همون عنوانت کلا باید بیخیالشون شی تا خسته شن نمیدونم چرا یه عده فکر میکنن باید با عروس بجنگن نمون ...

اره مادرشوهر من فک میکنه برده داری میکنه 😏من اولش خیلی حرص میخوردم میخواستم بزنمش🤦‍♀️اما بعدا یادگرفتم ریلکس باشم ک ..و ..ش بسوزه ک سوخته😂😂😂اینجوری هم حرفمو زدم هم منظورمو گرفته هم دلخوری پیش نیومده از همه مهمتر نمیتونه ب کسی بگه بهار جواب منو داد یا باهام دعوا گرد چون با خوش رفتاری ربروش وایسادم 

اره مادرشوهر من فک میکنه برده داری میکنه 😏من اولش خیلی حرص میخوردم میخواستم بزنمش🤦‍♀️اما بعدا یادگ ...

من کلا خونه مادر شوهر حرف نمیزنم و جواب نمیدم 

میگن کم محلمون کرد در صورتیکه حرف آدمیزاد که نمیزنن هی آدمو تحریک میکنن واسه دعوا

هی کرم میریزن یه چیزی آدم بهشون بگه بعد برن به شوهرم بگن زنت فلان چیزو گفت

کلا آدمای بیمارین سعی میکنم زیاد باهاشون دم پر نشم😂😂😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
من کلا خونه مادر شوهر حرف نمیزنم و جواب نمیدم  میگن کم محلمون کرد در صورتیکه حرف آدمیزاد که نم ...

اینا جواب کرده هستند😂😂همون اعصابت راحت تره ..البته مادرشوهرمن اگه روبروش سکوت کنی انقد میگه میگه تا جواب بدی واسه همین همون بار اول ک زر زد باخنده میررینم بهش و تااامااام 

اینا جواب کرده هستند😂😂همون اعصابت راحت تره ..البته مادرشوهرمن اگه روبروش سکوت کنی انقد میگه میگه ت ...

آره دقیقا مادر شوهر منم همینه دیگه انقدر یه چیزی رو تکرار میکنه هر چی کم محل میکنم از رو نمیره

البته ما دوتا شهر مختلف هستیم زود زودش ماهی یه بار همو ببینیم دیگه یه جور تحملشون میکنم تا بگذره

البته وقتی برمیگردیم تا چند وقت حالم بده انقدر انرژی منفی دارن😂

آره دقیقا مادر شوهر منم همینه دیگه انقدر یه چیزی رو تکرار میکنه هر چی کم محل میکنم از رو نمیره البت ...

اصن منم پیشش همیشه اولا قفل میکردم از روی زیادش دهنم وا می موند کم کم قلقش اومد دستم ..من نمیدونم این بشر چرا هرچی روبروش سکوت کردم از رو نرفت اخرش خودش ی کاری کرد  هی سبکش کنم 😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣😳😳😳🙄

اصن منم پیشش همیشه اولا قفل میکردم از روی زیادش دهنم وا می موند کم کم قلقش اومد دستم ..من نمیدونم ای ...

آره دیگه تقصیر خودشونه😪😪