2777
2789
همتون همینید یه عده دختر ندیده که هیچ‌کسی نکاتون نمیکنه‌اومدید اینجت مخ زنی ریپ نزن دیکه

راست ميگه همتون عين همين 

يادم رفت بگم ورود آقايون ممنوع😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دليل موجهي دارن؟  اگ ك ن بجنگ واسه علاقت

زندانیم و بیخبر از عشقم 😔

وقتی زنگش زدم دوتامون کلی گریه کردیم اینم دزدکی زنگش زدم.. متنفرم از همه خانوادم 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

[QUOTE=162013863]دقیقا حال منم همینه من که دیگه کلا میخوام فراموشش کنم خیلی دوسش دارم ولی ما دو تا اصلا ما نمیشیم[/QUOT

خیلی بده.. تو چرا بهش نمیگی؟ من چون اقوامه میترسم بگه نه و به همه بگه.. دیگه نتونم جلوی بقیه سرم بلند کنم

[QUOTE=162013863]دقیقا حال منم همینه من که دیگه کلا میخوام فراموشش کنم خیلی دوسش دارم ولی ما دو تا ا ...

آخه میدونم گفتن بی فایده س ما خیلی از هم دوریم و اون تو فکر ازدواج و اینا نیست در کل من اون مدل دختری نیستم که اون میخواد😥

منم گفتم بی خیال بشم بهتره گرچه اصلا نمیتونم بی خیال شم همش فکر و ذکرم شده اون😥

آخه میدونم گفتن بی فایده س ما خیلی از هم دوریم و اون تو فکر ازدواج و اینا نیست در کل من اون مدل دختر ...

اره منم دقیقا همین طوریم.. ازم دوره و فکر ازدواج نیس فعلا..منم به چشمش نمیام فک کنم.. اخه این چن سال خیلی عوض شد یهو.. فکرش کلا همه چیش عوض شد.. شاید اکه ادم قبلی بود امید داشتم.. مشکلم اینم هست نه فقط این که به بقیه بگه.. ولی اصلش از همین میترسم که به بقیه بگه.. اگه میدونستم نمیگه شاید میگفتم.. که حداقل بگه نه راحت شم.. اقوامه مال شما؟