2777
2789
هرگززززز ازدواج نکن مگر اینکه با یه آدم متشخصصصص و تحصیلات بالا و خانواده به شدت با شعور و با فرهنگ ...

آخه این مواردی که شما گفتی دیگه ازدواج نمیکنه میره خارج یا کیس خیلی خوب میگیره مثل خودش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخه این مواردی که شما گفتی دیگه ازدواج نمیکنه میره خارج یا کیس خیلی خوب میگیره مثل خودش

این عزیزمون تو رویا هستن فک کنم😂😂شاهزاده با اسب سفید اونوقت توام باس دختر. شاه پریون باشی

چرا خیلیااا هستن ،که همینجا هم ازدواج کردن زندگی فوق العاده ای دارن 

اره هست تازه من یدومه اینجوری داشتم‌گفتم واااای میخوام ادامه تحصیل بدم هنوز برام‌زوده باید برم دانشگاه اول😂😂😂 ۱۸ سالم بود

این عزیزمون تو رویا هستن فک کنم😂😂شاهزاده با اسب سفید اونوقت توام باس دختر. شاه پریون باشی

آره دیگه پیدا نمیشه همه چیز تموم چون خودمون همه چیز تموم نیستیم.پس حداقلی تو هر زمینه پیدا کنه معقولانه تره 

چه توقع ها دارین😂😂😂دیدی سلام برسون

چرا فکر میکنین نیست ؟؟؟؟یه نگاه به اطراف خودتون بندازین  منکه توقع ندارم چون من مثل یه احمق ازدواج کردم ،مقصر خانوادمم هستن که بهم نمیگفتم خواستگارامو بعد ازدواجم گفتن فلانیا هم هی میگفتن ولی ما اجازه ندادیم تا تو تمرکز کنی رو درست 

چرا فکر میکنین نیست ؟؟؟؟یه نگاه به اطراف خودتون بندازین  منکه توقع ندارم چون من مثل یه اح ...

من خواهرم با یکی ازدواج کرد همه تعریفشونو میکردن پولدار خیلی پولدار.سطح سواد بالا.خانواده با فرهنگ بالا.سفرای خارج.با کلاس.بعد ازدواج وقتی رفتن زیر یه سقف خودشو نشون داد.پس اینا ملاک نمیشه چون کسیو‌نمیشه شناخت .

2790
2778
2791
2779
2792