2777
2789
هرگززززز ازدواج نکن مگر اینکه با یه آدم متشخصصصص و تحصیلات بالا و خانواده به شدت با شعور و با فرهنگ ...

آخه این مواردی که شما گفتی دیگه ازدواج نمیکنه میره خارج یا کیس خیلی خوب میگیره مثل خودش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آخه این مواردی که شما گفتی دیگه ازدواج نمیکنه میره خارج یا کیس خیلی خوب میگیره مثل خودش

این عزیزمون تو رویا هستن فک کنم😂😂شاهزاده با اسب سفید اونوقت توام باس دختر. شاه پریون باشی

چرا خیلیااا هستن ،که همینجا هم ازدواج کردن زندگی فوق العاده ای دارن 

اره هست تازه من یدومه اینجوری داشتم‌گفتم واااای میخوام ادامه تحصیل بدم هنوز برام‌زوده باید برم دانشگاه اول😂😂😂 ۱۸ سالم بود

این عزیزمون تو رویا هستن فک کنم😂😂شاهزاده با اسب سفید اونوقت توام باس دختر. شاه پریون باشی

آره دیگه پیدا نمیشه همه چیز تموم چون خودمون همه چیز تموم نیستیم.پس حداقلی تو هر زمینه پیدا کنه معقولانه تره 

چه توقع ها دارین😂😂😂دیدی سلام برسون

چرا فکر میکنین نیست ؟؟؟؟یه نگاه به اطراف خودتون بندازین  منکه توقع ندارم چون من مثل یه احمق ازدواج کردم ،مقصر خانوادمم هستن که بهم نمیگفتم خواستگارامو بعد ازدواجم گفتن فلانیا هم هی میگفتن ولی ما اجازه ندادیم تا تو تمرکز کنی رو درست 

چرا فکر میکنین نیست ؟؟؟؟یه نگاه به اطراف خودتون بندازین  منکه توقع ندارم چون من مثل یه اح ...

من خواهرم با یکی ازدواج کرد همه تعریفشونو میکردن پولدار خیلی پولدار.سطح سواد بالا.خانواده با فرهنگ بالا.سفرای خارج.با کلاس.بعد ازدواج وقتی رفتن زیر یه سقف خودشو نشون داد.پس اینا ملاک نمیشه چون کسیو‌نمیشه شناخت .