دست بزن داره فحش میده خیانت میکنه حرف خونم پیش خانوادشه همش فیلم میگیره از خونه میفرسته واسه خواهراش
بزن برو بابا چقد میخوای زندگی کنی و عمر کنی که نصف بیشترشو با ی ادم اینجوری سر کنی
حالام برگرد ولی تا ادم نشده پاتم نذار خونش ی جوریم تصمیم بگیر بعدا شرمنده خودت نشی
انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
انتخاب خودم بود دارم میسوزم.به بابام گفته زدمش خوب کاری کردم بازم میزنمش
چقده ی دنده و مغروره
بچه هم داری؟
بار اولته اومدی خوته پدرت ب خاطر قهر؟
انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
دوتا بچه دارم.پسر هفت ساله دختر.دو ساله چهار بار اومدم قهر اینسری خودم اومدم سه سری قبل با خانوادش ا ...
دوسش داری ک هی بر میگردب سر زندگیت
خانوادتدهمایتت میکنن؟
گاهی خودم هم تعجب میکنم ماها چجوری بااین بی شخصیت های لاشی زندگی میکنیم
خخب یه دوبار بزنید تو دهنشون اینجوری نمیشه
از همون اول نمیذاشتید دستشون تو سرتون باشه اینجوری نمیشه