2777
2789
میشه خواهش کنم لطفا چند تا موردشو بگی

آره حتما .خیلی بچچگونه ولوس حرف میزنم .مثل بچه ها لوس میشم .چهرم خیلی جذابوسکسیه اندامم همینطور.لباسای جذب میپوشم گاها مسخره بازی میکنم و.....خیلی چیزاتورابطه جنسی و....خجالت میکشم بگم اینجابخداایناچیزی نیس اگه خواستی یاد بگیری من ته لوندیم بهت یادمیدم درخواست دوستی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطرافیان میگن هستم  سعی میکنم با نازو عشوه حرف بزنم شمرده و اروم صحبت کنم.دستامو خیلی ظریف موقع صحبت تکون میدم حالت چشم و صورتو ایناهم به جای خود لباسامم همیشه جوری انتخاب میکنم که بهم خیلی بیاد.و خیلی گوگولی بنظر برسم.☺

مثه من 🤣🤣🤣

🥰🥰🥰❤️

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اصلا نمیدونم بعضیا انگار لوندی توی ژنشونه 

من که ازدواج نکردم ولی اصلا استعدادی میدونم در این زمینه ندارم

چون هر کی هم میاد سمتم بدتر میپرونم😂

و صدر در صد خانومای که لوندی یاد دارن توی روابطشون موفق ترن چون دیدم 

خب بگین تایاد بگیریم من ک دگ اینقد پاچه ی مردمو میگیرم خودم از دست خودم اعصابم خراب میشه

ببین من خودمم لوند نیستم اما دارم سعیم رو می کنم. اول از همه اینکه به ظاهرم بیشتر از قبل دقت می کنم.آرایش و تیپ و ناخن که خیلی مهمه. تو رابطه های عشقی یه تیکه کلام عشقولانع داشته باشی که مثلا وقتی باهات دعواش شد اونو بکی و طرف آروم بشه. یه بار دیدم پسره تو خیابون پشت گوشی گفت خب حالا ناراحت نشو اصلا من قورباغه زشت کی بودم؟ 😄ببین تو ظاهر خنده داره اما تاثیر داره به مرور . بعدم اینکه دیکه تند تند حرف نمی زنم شمرده حرف می زنم . برای لوندی باید کلا زنونه باشی نه اینکه ادا در بیاری و صداتو نازک کنی! همین که برقصی لاک بزنی و رسیدن به خودت تو خونت باشه . یه روانشناس می گفت اصلا مرد رو ول کنین زن باید انقدر  برای خودش شاد باشه که اکر تو یه  جزیره تک و تنها افتاد صبح که بیدار میشه موهاشو خوب بشوره و فر کنه . وقتی هی تمرین و تکرار کنی بیشتر به زنانگی می رسی 

ببین من خودمم لوند نیستم اما دارم سعیم رو می کنم. اول از همه اینکه به ظاهرم بیشتر از قبل دقت می کنم. ...

خیلی عالی بود ممنون ازت دوستمممم

من همه ی این خصوصیاتو دارم ولی کلن آدم عصبی و گیری هستم

‏خدایا من حسودم،کاری کن به چشم بقیه شبیه عن باشه 😌
ببین من خودمم لوند نیستم اما دارم سعیم رو می کنم. اول از همه اینکه به ظاهرم بیشتر از قبل دقت می کنم. ...

خوبه که میتونی کلی مطلب و کتابا توو این زمینه بخونی

یه اصل کلی اینکه نشون بدی که واسه خودت ارزش قائلی (باهمین رسیدن به خودت و ارایش و هیکلو  ..)

شیطون باشی مثلا رفتارایه دخترونه داشته باشی گاهیم مثل بچه باشی و شیطونی کنی (حتی یه حرکت کوچیک و غیر منتظره مثلا از سرکار بیاد پشت در یهو بپری و ببوسیش ...یهویی وسط حرفا یه حرکت بزنی بامزه باشه مثلا برقصی)

ووو.....و کلی چیز که زیااادن و پره توو نت

خیلییی خوبه که یاد داشته باشین به زندگی یه رنگ دیگه ای میده از بی روحی درمیاد

میددونم توو این اوضاع واقعا سخته و خیلیاا حوصله نمیکنن... حق هم میدم

اما هرچیزی یه بهایی داره اگه توو این اوضاع میخای شوهرت و خودت اعصابو روانتون بدتر نشه و ارامش داشته باشین بااااید وقت بزارین

چی بهتر توو این زمان که نیاز داره از بیرون که پرررررر از مشکلاته پررر از فشارایه روحی و روانی....بیاد خونه و زنش یه محیط اروم با نشاط شادیو واسش فراهم کنه؟؟

مطمئنن این کارتون خیلییی توو زندگی و آرامش که میخاین تاثیر میزاره 

پس بخاطر خودتون (اگه بچه هست بخاطر بچه) و هم بخاطر شوهرتون و زندگی میرزه که یکم وقت گذاشت تا توو این دوران هم که شده یکمممم روزایه خوبتری داشته بشین