2777
2789

☹☹😥😥خدا انگار رفته مرخصی....

انگار اونم از دست ادمها خسته شده....

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

حاضرم یه دست نداشته باشم اما اینطوری ضایه نشم😂😂😂💔

میدونی غیرت چیه؟     غیرت حجاب و این چرتو پرتا نیست.   غیرت حساسیت و اعصبانیت بی جا نیست . غیرت یعنی نزاری اشکش دربیاد.   غیرت یعنی با کسی غیر خودت درو دل نکنه.    غیرت یعنی نزاری دلتنگت بشه(:.  نزاری دلش بشکنه غیرت یعنی به کسی غیر از خودت فکر نکنه یعنی به کسی غیر از خودت نیاز نداشته باشه   به این میگن غیرت عزیزم. غیرت این نیست که بگن روسریتو بکش جلو... غیرت این نیست که بگن با جنس مخالف حرف نزن.. غیرت یعنی نزاره هیچوقت تنها باشی.. درکت کنه بهت اومید بده... غیرت یعنی این:)         هی منو ریپلای کن بگو وای چه امضای باحالی داری تا یکی بیاد ببینه وقتی اومد ببینه بفهمه ایسگاش کردیم😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ضایع شد و در افق محو شد🤣

واییی خدا چقد خندیدم من😂😂😂

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.

اسی جواب بده ببینم سوختی من برم😐😂

یا راهی خواهم ساخت یاساخی راهم آخ😐✌️۹9/9/۹(این تاریخ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من ایمان دارم)                      گرطبیبانه بیایی برسربالینم،به دوعالم ندهم لذت بیماری را💞.       بالاخره من هم روزی خواهم رفت و کلید خانه را زیر هیچ گلدانی نخواهم گذاشت 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

اسی تاپیکتو قفل کن😅

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

اسی دعا کن پربازدید نشه وگرنه خودتو و اعلاناتت سرویس میشین 😆

ترکیده بودم چرا 😶خدا نگذره ازش واس خاطر ست کردن ریشش با لباسش کاربری نازنینمو ترکوند۹/۹/۹۹ببینم خدا چی میخواد ایشالا ک خوب بخواد 😄
واییی خدا چقد خندیدم من😂😂😂

منم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی

ورپریده چ ساعتی هم تاپیک زده برامون.

😆

ترکیده بودم چرا 😶خدا نگذره ازش واس خاطر ست کردن ریشش با لباسش کاربری نازنینمو ترکوند۹/۹/۹۹ببینم خدا چی میخواد ایشالا ک خوب بخواد 😄