2777
2789
عنوان

بیاین تگ بازی😁🍭با تگ کردن جمله بسازیم😁🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 5640 بازدید | 944 پست
قهر نیستیم از من و بابام بدش میاد

میدونم 

تو که گناهی نداری ، اونا باهاش حرف بزنن و قانعش کنن که تو بد نیستی و بهش احتیاج داری 

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@کی     @گفته @سوپ_شام_نیست     @سوپ     @شامه   😂😂 ...

وای عاشقتم😂😂😂❤❤❤❤

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
میدونم  تو که گناهی نداری ، اونا باهاش حرف بزنن و قانعش کنن که تو بد نیستی و بهش احتیاج داری&n ...

اگه دوسم داشت نیازی به اینکارا نبود زوری ک نمیشه

هر اسمی میزدم قبول نمیکرد اینو زدم شد😟

دوست داره مطمئن باش ، فقط به قول خودت فکر میکنه توام مثل باباتی شاید ازتون میترسه 

باید یه نفر باهاش حرف بزنه

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

دوست داره مطمئن باش ، فقط به قول خودت فکر میکنه توام مثل باباتی شاید ازتون میترسه  باید یه نفر ...

وقتی گل میدم بازم ازم بدش میاد معلومه دوسم نداره میدونم دخترا هم ازم بدشون میاد مسخرم میکنن

هر اسمی میزدم قبول نمیکرد اینو زدم شد😟

شاید احتیاج به دکتر داشته باشه 

مامانتون 

از افسردگی و مشکلات زیادی  اینجوری شده باشه 

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
وقتی گل میدم بازم ازم بدش میاد معلومه دوسم نداره میدونم دخترا هم ازم بدشون میاد مسخرم میکنن

نه این حرفو نزن

خودتو دست پایین نگیر 

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
خو گناه من چیه😟

هیچی فقط تحمل کن 

شاید گذره زمان حلش کنه 

دخترا بیخود کردن 

مامانت الان احتیاج به آرامش داره ، احتیاج به یه حامی داره ، اینقد زود ناامید نشو سعی کن یه نفرو پیداکمی باهاش حرف بزنه